Liga 1 - Marsej rutinski do trijumfa na otvaranju nove sezone (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Marsej rutinski do trijumfa na otvaranju nove sezone (video)

Večeras je pored Premijer lige počela i francuska Liga 1, a meč su odigrali Olimpik Marsej i Tuluz.

Marsej je opravdao ulogu favorita na startu nove sezone i dobio  Tuluz sa ubedljivih 4:0 (1:0).

Navijači Marseja su prisustvovali odličnoj igri svog tima na "Velodromu".

Domaćin je uglavnom napadao, a prvi gol je pao u poslednjem minutu prvog poluvremena, nakon penala. Sudija nije bio siguran, pa je konsultovao VAR, koji je procenio da je u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << penal, a kazneni udarac je izveo Dimitri Paje.

Prvi gol Marseja pogledajte OVDE.

Isti igrač je postigao i drugi gol za Marsej u 62. minutu, ovoga puta iz igre. Germain je u 90. minutu dotukao Tuluz i postigao gol za 3:0, a kada su svi čekali da sudija označi kraj utakmice, Tovan je u drugom minutu nadoknade postavio konačnih 4:0 i na ovaj način učinio trijumf domaćih još ubedljivijim..

Marsej je prošlu sezonu završio na četvrtoj poziciji, samo bod ispod Liona i mesta koje vodi u Ligu šampiona, dok je Tuluz bio na osamnaestom mestu i kroz doigravanje je uspeo da ostane u ligi, pa i ne čudi što domaćin nije imao problema u ovoj utakmici, a za 90 minuta igre dopustili su gostima samo 1 udarac u okvir gola.

Ostale utakmice se igraju u subotu i nedelju, a aktuelni šampion će na svom "Parku prinčeva" dočekati Kaen, meč je na programu u nedelju, u 21:00.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Marselj odmah zagrmeo! Neka PSŽ bude na oprezu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2018

Sezona je tek počela, ali je Olimpik iz Marselja već pokazao snagu. Ekipa Rudija Garsije raznela je Tuluz na Velodromu i jasno stavila do znaja Pari Sen Žermenu da ove sezone ne sme da se opusti u borbi za šampionsku titulu - 4:0 (1:0). Gosti su bili u igri za osvajanje makar jednog boda bio do 62....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.