Misterija mosta pasa samoubica: Skokovi pasa sa mosta Overtoun!

Izvor: Svet plus, 12.Maj.2024, 10:26

Misterija mosta pasa samoubica: Skokovi pasa sa mosta Overtoun!

Most Overtoun u Dambartonu, Škotska, poznat je kao "Most pasa samoubica". Ovaj starinski most, koji prelazi preko duboke klisure, postao je centar misterije kada su psi počeli da skaču sa njega.
Da li su mirisi sisara u klisuri ispod mosta doveli pse do ludila ili je reč o paranormalnim silama? Otkrijte više o ovoj neobičnoj pojavi koja i dalje ostaje nerazjašnjena.
U malom gradu Dambartonu u Škotskoj, nalazi se starinski most koji prelazi preko duboke klisure dugačke 50 metara. Među lokalnim stanovnicima, ovaj most poznat je kao "Most pasa samoubica". Mnogi su svedočili tome kako psi, iznenada zahvaćeni neobičnom energijom, skaču sa ovog mosta.
Loti Mekinon je jedna od njih. Sa svojim...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.