Liga 1 - Kakav šamar za Nicu!

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020, 20:12

Liga 1 - Kakav šamar za Nicu!

''Fenjeraš'' izdominirao u gostima.

Posle dvanaest odigranih kola, poslednjeplasirani Dižon konačno je ostvario prvu pobedu.

To je učinio večeras na gostovanju ekipi Nice, slavio je rezultatom 3:1, pa se sada na dnu tabele izjednačio sa Strazburom, koji takođe ima sedam osvojenih bodova.

Problemi za favorizovanog domaćina počeli su od 21. minuta, kada je Balde doveo Dižon u vođstvo, a deset minuta kasnije Ngonda je  duplirao prednost - 0:2. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Očekivao se u nastavku odbgovor Nice, ali umesto toga, Balde u 66. minutu svojim drugim golom donosi prednost gostima od 3:0 i meč je praktično tada bio rešen.

Do kraja, počasni gol za domaće postigao je Đuri iz penala u 80. minutu meča.

Nici je ovo drugi potaz u nizu, ukupno četvrti od početka sezone, pa je ostala na 11. mestu sa 17 osvojenih bodova.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

I to se dogodilo, Selta pobedila! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020

Tim iz Viga počeo beg sa začelja tabele...Fudbaleri Selte konačno su večeras prekinuli dug post bez pobede u španskoj Primeri...U meču 11. kola na svom terenu su savladali ekipu Granade rezultatom 3:1, što im je tek drugi trijumf od početka sezone, kojim su se na tabeli izjednačili sa Valjadolidom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.