Liga 1 - Hrabri Bordo konačno prekinuo teror Parižana, Tuhela će ozbiljno zaboleti glava! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2018, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Hrabri Bordo konačno prekinuo teror Parižana, Tuhela će ozbiljno zaboleti glava! (video)

To nisu jedine loše vesti po Pari Sen Žermen...

Fudbaleri Bordoa napravili su najveće iznenađenje u 15. kolu francuske Lige 1 pošto su na svom meču odigrali nerešeno 2:2 sa favoritom Pari Sen Žermenom.

Žirondinci su se pokazali kao odličan rival, naročito u drugom poluvremenu, ali Parižani su ti koji su prvi poveli u 34. minutu preko Nejmara koji je krunisao lepu akciju Alveša po desnoj strani.

Međutim, domaćin je uspeo da stigne do izjednačenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 53. minutu kada je Džeremi Brijan savladao Areolu i doveo svoje navijače u delirijum.

Nejmar je morao biti zamenjen zbog povrede što je stvorilo dodatne probleme Tomasu Tuhelu.

Nastavio je Bordo sa napadima, ali i PSŽ je imao nekoliko sjajnih prilika da postigne gol. To je na kraju i uspeo u 66. minutu kada Kilijan Mbape rutinski rešio situaciju jedan na jedan sa Kostilom.

Ipak, i on se tom prilikom povredio, ali je uspeo da završi meč.

Onda je na scenu stupio rezervista Andreas Kornelijus, Danac je ušao u igru u 78. minutu, da bi šest minuta kasnije postigao gol glavom i prekinuo nestvaran niz Parižana od 14 uzastopnih trijumfa u Ligi 1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar se povredio, opušteni PSŽ se opekao u Bordou! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2018

Kada je opušten PSŽ je ranjiv. Došao je kraj trijumfalnoj seriji tima iz Pariza u ovogodišnjem izdanju Lige 1, pošto je Bordo kao domaćin uspeo da hrabrom igrom isčupa bod protiv moćne mašinerije Tomasa Tuhela – 2:2. Istovremeno, Bordo je prvi tim u Francuskoj koji je odoleo PSŽ-u još od...

Nastavak na MozzartSport.com...

Nevolje u pariskom raju, izgleda da je ovo kraj!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2018

Najave će se, po svemu sudeći, obistiniti...Pari Sen Žermen je sinoć uspeo da izgubi prve bodove u francuskoj Ligi 1 ove sezone...Parižanima se suprotstavio hrabri Bordo koji je osvojio bod na svom terenu, a problem bi mogao da predstavlja i Nejmar koji je ponovo osetio bol u nozi...Međutim, ono...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.