Žoga bonito u Francuskoj, ovako to radi Nejmar! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2018, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Žoga bonito" u Francuskoj, ovako to radi Nejmar! (video)

Veliki je to majstor, nema šta.

Navijači Pari Sen Žermena nisu danas imali razloga za zadovoljstvo.

Parižani su prekinuli pobednički niz od 14 utakmica u Ligi 1 od starta sezone pošto su remizirali sa Bordoom 2:2, ali veći problem predstavlja povreda Nejmara koji je zbog toga napustio igru u drugom poluvremenu.

Međutim, pre toga uspeo da ostavi dubok trag pošto je postigao pogodak u 34. minutu na asistenciju Alveša.

Stigao je Brazilac i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se malo poigra sa protivnicima, a posebno je ostao upamćen detalj iz petog minuta kada je nesrećnom Plašilu šmekerski proturio loptu kroz noge.

Kao na petoparcu, uživajte u kadru OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VELIKI UDARAC ZA PSŽ: Sveci stižu u Beograd bez NAJBOLJEG igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2018

Duel se igra na Marakani 11. decembra...Nešto više od nedelju dana pred utakmicu sa Crvenom zvezdom Pari Sen Žermen je ostao bez Nejmara. Brazilac se povredio nakon jednog časa igre sa Bordoom, a nakon toga se uputio ka svlačionici držeći se za butinu...A double blow for PSG...Dropped points...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.