Liga 1 - Halihodžić pobedio Le Taleka i drugove, ne pomaže ni Škuletić! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Halihodžić pobedio Le Taleka i drugove, ne pomaže ni Škuletić! (video)

U Amijenu nije bilo golova.

U okviru 18. kola francuske Lige 1, danas su odigrane dve utakmice.

Nant je slavio protiv Monpeljea na svom terenu sa 2:0. Gosti su od 19. minuta igrali sa igračem manje zbog isključenja Laborda, ali su odolevali sve do 62. minutu kada je Varis Madžid slomio otpor gostujuće ekipe.

Pokušavao je Monpelje uvođenjem nekadašnjeg fudbalera Partizana Petra Škuletića da stigne do izjednačenja, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipa koju sa klupe Vahida Halihodžića bila ta koja je stigla do pogotka preko Nikolasa Paloe u 81. minutu meča.

Za Monpelje je od prvog minuta nastupao i bivši fudbaler Crvene zvezde Damijen Le Talek.

Na utakmici između Amijena i Anžera nije bilo pogodaka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Labordov trenutak ludila i Nant je nastavio seriju kod kuće (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jan.2019

Nant je sapleo Monpelje u borbi za mesto koje vodi u Evropu sledeće sezone - Kanarinci su u zaostalom okršaju 18. kola slavili sa 2:0, dok su u borbi za opstanak Amijen i Anži odigrali bez pogodaka. Ekipa sa obale Atlantika tako je sačuvala dobar učinak na domaćem terenu, a ovo joj je bio šesti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.