Ivićev Makabi se učvrstio na čelu tabele

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2019, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivićev Makabi se učvrstio na čelu tabele

Makabi iz Tel Aviva je danas uspeo da savlada Netanju.

Nakon 17 mečeva u izraelskom šampionatu, ekipa Vladimira Ivića i dalje nema poraz.

Makabi na čijem je golu danas ponovo bio Predrag Rajković, uspeo je da na svom terenu savlada Netanju sa ubedljivih 4:1.

Acili je na samom startu doveo domaćina u prednost, da bi u drugom minutu nadoknade Miča doneo dva gola prednosti Makabiju.

U 61. minutu Acili postiže svoj 2. gol i tako rešava pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobednika, a na 4:0 povisio je Rikan u 82. minutu.

Samo četiri minuta kasnije gosti stižu do utešnog gola preko Olsaka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vade se Baskijci, Bilbao slavio u Galiciji! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2019, 00:09

Selta je poražena na svom terenu...Iako je danas bila možda i bolji tim od Bilbaa, ekipa Selte je pognutih glava napustila teren "Balaidosa"...Oni su poraženi rezultatom 1:2 (1:1) od Atletika u jednoj veoma neizvesnoj utakmici...Već u 19. minutu gosti stižu do prednosti, sjajno su krenuli u kontru...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.