Vade se Baskijci, Bilbao slavio u Galiciji! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vade se Baskijci, Bilbao slavio u Galiciji! (video)

Selta je poražena na svom terenu.

Iako je danas bila možda i bolji tim od Bilbaa, ekipa Selte je pognutih glava napustila teren "Balaidosa".

Oni su poraženi rezultatom 1:2 (1:1) od Atletika u jednoj veoma neizvesnoj utakmici.

Već u 19. minutu gosti stižu do prednosti, sjajno su krenuli u kontru nakon što su fudbaleri Selte izgubili loptu ispred kaznenog prostora Atletika, Vilijams je prošao po desnoj strani, uputio oštar centaršut, a u srcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kaznenog prostora domaćina bio je Iker Muniain koji je pogodio za 0:1.

Ipak, domaći stižu do izjednačenja u drugom minutu nadoknade nakon izvedenog kornera, Gomez je šutirao glavom, lopta je došla do Beltrana koji je bio na pravom mestu, uz dalju stativu, izjednačio je na 1:1.

Ipak, gosti stižu do sva tri boda u 9. minutu drugog poluvremena, golman Ererin je iz sve snage poslao loptu na polovinu Selte, ona je došla do Vilijamsa koji je izašao 1 na 1 sa golmanom Blankom i pogodio je za 1:2.

Bilbao je ovom pobedom izašao iz zone ispadanja u pravom trenutku po njih, imaju sada 19 bodova i dokazali su da su u daleko boljoj seriji nego na početku sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA TRI BODA NA GOSTOVANJU U VIGU: Bilbao bolji od Selte u derbiju začelja! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 08.Jan.2019

Fudbaleri Atletik Bilbaa pobedili su večeras na gostovanju Seltu iz Viga sa 2:1, u utakmici 18. kola španskog prvenstva.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.