Liga 1: Anrijeva sedma sreća, Mitrović pocrveneo protiv novajlija!

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1: Anrijeva "sedma sreća", Mitrović pocrveneo protiv novajlija!

Konačno pobeda Monaka.

Tijeri Anri je preuzeo ekipu Monaka sredinom oktobra, a sve do danas nije uspeo da upiše svoj prvi trijumf u trenerskom poslu.

Nakon šest mečeva bez trijumfa, četiri poraza i dva remija, njegovi "Kneževi" su uspeli da slave na gostovanju Kaenu sa minimalnih 0:1 (0:0).

Junak je bio Radamel Falkao, popularni "El Tigre" je postigao sjajan gol iz slobodnog udarca u 55. minutu susreta.

Videćemo da li će ovaj trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pomoći Monaku da izađe iz krize, ne može se zaista kriviti trener za loše rezultate u poslednje vreme, kako je čak 11 igrača van stroja zbog povreda, dok je iskusni Rađi suspendovan zbog kartona.

Za ovaj meč Anri nije mogao da računa na prvotimce Glika, Jovetića, Mbulu, Pelegrija, Ronija Lopesa, Subašića, Turea i Traorea.

Strazbur je u istom terminu poražen na svom terenu od Nima rezultaom 0:1 (0:0).

Jedini gol na utakmici postigao je Liboi u 71. minutu susreta.

Prelomni trenutak utakmice dogodio se osam minuta kasnije, kada je srpski internacionalac Stefan Mitrović zaradio direktan crveni karton.

U ostalim duelima, Nant i Anže su remizirali (1:1), Rems je kod kuće bio bolji od Gengana (2:1), dok pobednika nije bilo ni u Dižonu, gde je gostovao Bordo (0:0).

Kaen - Monako 0:1

Dižon - Bordo 0:0

Nant - Anže 1:1

Rems - Gengan 2:1

Strazbur - Nim 0:1

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pobedio Monako, Mitrović isključen u porazu Strazbura! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2018

Desilo se i to čudo - Monako je uspeo da pobedi! Kneževi su kao gosti savladali Kaen sa 1:0 u utakmici 14. kola francuske Lige 1. To je bio tek drugi trijumf Kneževa u prvenstvu ove sezone, a prvi za Tijerija Anrija otkako je preuzeo funkciju trenera. Prethodni trijumf Monako je zabeležio još...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.