Ljubimac Delija nije imao šanse, Toresov spas u pravi čas! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubimac "Delija" nije imao šanse, Toresov spas u pravi čas! (video)

Legendarni Španac pokazao da još uvek ima "baruta" u sebi.

U japanskoj Džej ligi sve vrvi od uzbuđenja, danas je odigrano pretposlednje kolo, a osim za titulu (Kavasaki), još uvek ništa nije gotovo.

Naročito na dnu gde je Sagan Tosu danas uspeo da izbegne direktno ispadanje iz lige i to golom legendardnog Fernanda Toresa.

Pri rezultatu 1:1 protiv Jokohame, Španac je primio loptu na ivici kaznenog prostora gostiju i savladao golmana u 78. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tako donevši vitalna tri boda svojoj ekipi i ogromnu radost navijačima Sagana.

U dresu Jokohame nastupio je i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ugo Vieira koji je ušao u igru u 81. minutu i ostao bez učinka.

Opstanak, međutim još uvek nije sasvim obezbeđen jer Sagan Tosu ima isti broj bodova kao i Nagoja koja se nalazi na 16. mestu koje vodi u plejaut.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Dzej,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mitrović se probudio! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018

Srpski golgeter ponovo postigao gol, svoj peti u Premijer ligi...Aleksandar Mitrović je uspeo da postigne svoj peti gol ove sezone u Premijer ligi...On je danas uspeo da postigne gol protiv Sautemptona, gosti su vodili sa 1:0 golom Armstronga, da bi Mitrović uspeo da izjednači u 33. minutu utakmice...Asistencija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.