Izvor: RTS, 18.Maj.2021, 21:38

Lids nadigrao Sautempton, Junajted i Fulam podelili bodove

Fudbaleri Lidsa nadigrali su Sautempton sa 2:0 na gostovanju, a Fulam je uspeo da odigra nerešeno 1:1 u prvim utakmicama 37. kola Premijer lige. U vrlo ravnopravnom, svojedrsnom derbiju sredine tabele, Lids je uspeo da dođe do ubedljive pobede u samom finišu meča.
Tim Lisda je dobro ušao u meč na gostovanju pa se ravnopravan duel odvijao sve do pred sam kraj meča sa naizmeničnim šansama na obe strane.

A onda je u 73. minutu Patrik Bamford >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gostima doneo prednost, posle dobrog centaruta Rodriga, sjajnim šutom sa ivice šesnaesterca smestivši loptu u ugao gola Sautemptona.
Do kraja meča domaćini su imali nekoliko šansi i nisu uspevali da ih realizuju, a onda je u petom minutu sudijske nadoknade Tajler Roberts sličnim šutom postigao 2:0 za konačnu pobedu.
Drugoplasirani Mančester junajted nije uspeo da na svom terenu savlada Fulam sa začelja tabele iako su poveli već u 15. minutu meča pogotkom Edisona Kavanija.
Gosti se nisu predavali i uspevaju da dođu do izjednačenja u 75. minutu golom Džoa Brajana koji posle odličnog centaršuta udarcem glavom gopru smešta u mrežu domaćina za izjednačenje 1:1 koje su uspeli da sačuvaju do kraja meča i podele bodova.
Zanimljivo je da je sudija na meču oba gola priznao tek posle provere var tehnoligijom ubog sumnje da su postignuti u toku pasivnih ofsajda.
Premijer liga, 37. kolo:
Utorak:
Mančester junajted - Fulam 1:1
Sautempton - Lids 0:2
Brajton - Mančester siti
Čelsi - Lester
Sreda:
Everton - Vulvs
Njukasl - Šefild
Totenhem - Aston Vila
Kristal Palas - Arsenal
Barnli - Liverpul
VBA - Vest Hem

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.