Lidija upucala srebro

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Okt.2010, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lidija upucala srebro

Srpski strelci imali su drugog dana završnog turnira Svetskog kupa u Minhenu, dva finala. Jedno je bilo medalje vredno. Lidija Mihajlović je, u trostavu, disciplini u kojoj je branila Kristalni globus, osvojila srebro.
U finalu se našla i Jasna Šekarić (MK pištolj), a ispred vrata plej–ofa ostali su Andrija Zlatić i Damir Mikec (obojica vazdušni pištolj) i Zorana Arunović (MK pištolj).
Mihajlovićeva ove sezone nije imala mnogo zapaženih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << rezultata i plasmana na najvećim takmičenjima, delom i zbog velike pauze početkom godine, koju je napravila zbog privatnih razloga.
Na finale Svetskog kupa se plasirala zahvaljujući prošlogodišnjoj pobedi na završnom turniru SK u Vuksiju. Juče se predstavila u sjajnom izdanju, kao da se čuvala za okršaj najboljih među najboljima u Minhenu.
Ne samo da je osvojila srebro, već je, sa 590, za tri kruga nadmašila dosadašnji državni rekord osnovnog dela, koji je delila sa Sanjom Ivošev. Zbog slabijeg finala ukupan rekord Srbije u trostavu (689,0), koji je Lidija postavila u Vuksiju prošle godine, ostao je nedostižan.
I. Ćurčić

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.