Leteći magarci i Filip Đorđević na pragu Serije A, sve zbog penala u 3. minutu nadoknade! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020, 23:20

"Leteći magarci" i Filip Đorđević na pragu Serije A, sve zbog penala u 3. minutu nadoknade! (video)

Kakva utakmica!

Kjevo je u finalu plej-ofa za plasman u Seriju A i to nakon dosta sreće.

Pobedili su u prvom meču sa 2:0, a danas su golom u 3. minutu nadoknade stigli do plasmana u finale, bilo je 3:1 za Speciju. Gol je postignut iz penala koji je mnogima sumnjiv.

Galabinov je doveo Speciju u prednost u 2. minutu utakmice, a onda su za tri minuta početkom drugog poluvremena potpuno preokrenuli rezultat u svoju korist.

Mađore i Nzola su u 50. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i 53. minutu doveli Speciju do 3:0, odnosno ukupnih 3:2.

Ipak, Kjevu je bio potreban jedan gol za prolazak, što se i desilo.

Postigli su ga u 3. minutu nadoknade vremena i to iz penala, Leverbe je bio strelac. Bila je ruka u kaznenom prostoru, biće dosta polemike oko ovoga.

Đorđević igrao 78 minuta.

U drugom polufinalu igraju Frozinone i Pordenone, trenutno je 1:0 za Pordenone i drugi meč se igra na njihovom terenu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kjevo Filipa Đorđevića je bio nemi posmatrač: Specija je u finalu plej-ofa za Seriju A (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2020

Leteći Magarci prokockali prednost od 2:0 iz prve utakmice..Kjevo je pre tri dana iznenadio Speciju pobedivši 2:0 u prvoj utakmici polufinala plej-ofa, istu stvar timu iz Verone uradili su izabranici Vinćenca Italijana – trijumf 3:1 (1:0), poslao je Orlove u finalni okršaj za promociju u Seriju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.