Lesterovi navijači odlepili od sreće (VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Maj.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lesterovi navijači odlepili od sreće (VIDEO)

Njihova sreća ide do neba i dalje. Lester je senzacionalni šampion Engleske. Pogledajte slavlje navijača Lestera, nakon što je Totenhem ostao bez pobede na Stamford bridžu.

Fenomenalan gol Edena Azara za 2:2 u meču Čelsi - Totenhem više se slavio među navijačima Lestera nego na Stamford bridžu.

Čelsi je odigrao pošteno, za čast, ugled, prestiž, za nastavak tradicije protiv komšijskog kluba (Totenhem nije pobedio na Stamford bridžu više od dve decenije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << - od februara 1990. godine!). I za Lester.

Jer, Lesteru je bilo dovoljno da Totenhem ne pobedi da bi prvi put u svojoj istoriji došao do titule šampiona Engleske, što je rezultat ravan senzaciji i najvećem podvogu u engleskom fudbalu.

Pogledajte kako je bilo u pabovima u Lesteru, na ulicama, ispred stadiona...

Trenutak kada je Azar dao gol za Čelsi za 2:2



Izvor: YouTube

I još malo toga...



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube

Pogledajte i fotografije

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podolski "trolovao" Totenhem na Tviteru

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016

Lukas Podolski dao je sebi za pravo da "pecne" na društvenim mrežama fudbalere Totenhema...Poznato vam je rivalstvo Totenhema i Arsenala, velika većina navijača Arsenala je sinoć navijala verovatno po prvi put u istoriji za Čelsi samo da Totenhem ne bi ostao u trci za titulu u Engleskoj...Među...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.