Lester odbio Čelsijevih 70 miliona € za Fofanu

Izvor: B92, 24.Avg.2022, 11:40

Lester odbio Čelsijevih 70 miliona € za Fofanu

Fudbalski klub Lester odbio je ponudu Čelsija od 70 miliona evra za odbrambenog igrača Francuza Veslija Fofanu, prenose britanski mediji.

Čelsi želi po svaku cenu da angažuje Fofanu i sprema da se Lesteru pošalje novu ponudu od 80 miliona evra za francuskog fudbalera.

Fofana (21) je u Lester stigao 2020. godine iz Sent Etjena za 36,5 miliona funti, a ima ugovor sa engleskim klubom do juna 2025. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je za Lester odigrao 52 meča.

Britanski mediji preneli su ranije danas da je Čelsi izuzetno aktivan u finišu letnjeg prelaznog roka, pošto je Evertonu ponudio više od 70 miliona evra za krilnog napadača Entonija Gordona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real odbio 90 miliona evra za Valverdea

Izvor: RTS, 24.Avg.2022

Fudbalski klub Real iz Madrida odbio je ponudu od 90 miliona evra za urugvajskog reprezentativca Federika Valverdea od neimenovanog kluba iz Premijer lige. Urugvajac ima ugovor sa Realom do juna 2027. godine. . Valverde (24) je prošle sezone bio jedan od najboljih fudbalera...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.