SVRAKE DOVELE NAPADAČA: Njukasl za Šveđanina plaća 70 miliona evra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2022, 16:48

SVRAKE DOVELE NAPADAČA: Njukasl za Šveđanina plaća 70 miliona evra (FOTO)

U dogovor je uključeno i pet miliona bonusa.

Fudbaler Sosijedada i švedski reprezentativac Aleksandar Isak nastaviće karijeru u Njukaslu, prenose britanski mediji. Dva kluba su se dogovorila da obeštećenje za švedskog napadača iznosi 70 miliona evra plus pet miliona evra kroz bonuse.

Isak (22) je jedan od najperspektivnijih evropskih napadača, a u Sosijedad je stigao 2019. godine iz Borusije Dortmund. On je imao ugovor sa španskim klubom do juna 2024. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Alexander Isak is set to sign for Newcastle in a club-record $74M deal from Real Sociedad, per multiple reports pic.twitter.com/pMO19qiwFZ

— B/R Football (@brfootball) August 24, 2022

Švedski napadač je za Sosijedad odigrao 132 meča i postigao je 44 gola. Za reprezentaciju Švedske nastupio je na 37 utakmica i devet puta se upisao u listu strelaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isak prelazi u Njukasl za 70 miliona evra

Izvor: RTS, 24.Avg.2022

Fudbaler Sosijedada i švedski reprezentativac Aleksandar Isak nastaviće karijeru u Njukaslu, prenose britanski mediji. . Dva kluba su se dogovorila da obeštećenje za švedskog napadača iznosi 70 miliona evra plus pet miliona evra kroz bonuse...Isak (22) je jedan od najperspektivnijih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.