Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2020, 13:06

Lepa vest iz Zvezde: Vukanović bio u žutoj zoni, negativan je

Junak iz Genta u konkurenciji za večerašnji meč

Pvi test je bio pozitivan, ali je tokom srede veče došlo do preokreta, pa će Aleksa Vukanović biti na raspologanju Dejanu Stankoviću za večerašnji duel protiv Hofenhajma u Ligi Evrope, saznaje MOZZART Sport.

Bivši član Napretka, jedan od junaka pobede nad Gentom, dan pre utakmice sa Hofenhajom dobio je pozitivan nalaz PCR testa. Teško je to palo Dejanu Stankoviću, s obzirom da je planirao da Vukanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kao u Belgiji, ima ulogu specijalca i odgovori zahtevima levog spoljenjeg u formaciji sa trojicom štopera.

Ipak, odgovorni sa Marakane su se odlučili da ponove test momka iz Gajdobre. Pre svega što prvi uzorak nije prošao šestočasnovnu obradu, kako medicinski zakoni nalažu.

Juče je Vukanović ponovo bio testiran, i tokom srede veče dobio je negativan nalaz. Upućeni kažu da to ništa nije neobičajeno i da se iskusni univerzalac našao u takozvanoj žutoj zoni. Odnosno da je korona virus protrčao kroz njegov organizam i to u maloj količini.

Zbog prvog pozitivnog testa Vukanović nije odradio sinoćnji trening kada je uigravana ekipa za meč protiv Hofenhajama. On će biti u protokolu za susret sa nemačkim predstavnikom, ali zbog propuštenog treninga verovatno će početi meč na klupi za rezerve.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nove informacije svakako su obradovale stručni štab Crvene zvezde. Mada srpski šampion ima dovoljno briga, pre svega zbog povreda Kataija i Ivanića.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.