Lekler napravio haos – Peresu pol pozicija u Majamiju

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 23:04

Lekler napravio haos – Peresu pol pozicija u Majamiju

Vozač Red Bula Serhio Peres startovaće kao prvi trku za veliku nagradu Majamija.

Šarl Lekler je napravio haos u završnici Q3 dela kvalifikacija, zbog njega su na snazi bile crvene zastave, koje su sprečile ostale da ugroze Peresov najbolji rezultat.

Meksikancu je pol poziciju doneo krug u vremenu 1:26.841.

Njegov klupski kolega Maks Ferstapen nije dobio šansu da se domogne prvog mesta, tako da će trku u nedelju krenuti sa devete pozicije.

Drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kvalifikacijama je bio Fernando Alonso, treći Karlos Sains, četvrti Kevin Magnusen, peti Pjer Gasli, a potom Džordž Rasel, Šarl Lekler, Esteban Okon, dok je iza Ferstapena završio Valteri Botas, koji takođe nije dobio priliku da napadne Peresov rezultat.

Trka je na programu u nedelju od 21.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Peres na pol poziciji u trci za Veliku nagradu Majamija

Izvor: Beta, 06.Maj.2023

Vozač Red Bula Serhio Peres bio je najbrži u večerašnjim kvalifikacijama uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Majamija.Peres je imao najbolji rezultat u trenutku kada je treći deo kvalifikacija prekinut minut i 36 sekundi pre kraja, nakon što je vozač Ferarija Šarl Lekler izleteo sa staze i...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.