Ledej:  Igram svoju ulogu i igram vrlo, vrlo žestoko

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 10:31

Ledej: Igram svoju ulogu i igram vrlo, vrlo žestoko

Zek Ledej istakao je porodičnu atmosferu u KK Partizan kao bitan faktor njegovog ostanka u Humskoj 1.

Amerikanac je letos obradovao navijače kada je produžio ugovor do 2025. godine.

A nakon što je ugovor produžio i Kevin Panter, svima je postalo jasno koliko su njih dvojica bliski jer će im ovo biti četvrta zajednična sezona u istom timu.

Posle jedne godine u milanskom Armaniju, Zek i Kevin započinju treće pripreme u Partizanu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Da, razgovarali smo. Momci iz tima su mi kao porodica. Napravili smo lepo okruženje sebi i vodili smo dobre razgovore. Kada je Kej-Pi potpisao novi ugovor, bila je to odlična vest i bilo mi je drago zbog njega. Zaslužio je to što je dobio. Bilo je teško, ali svi su bili uključeni u moju odluku da ostanem. Sada svi treba da radimo i da nastavimo da rastemo", rekao je Ledej za "Sportklub".

Teksašanin je u prethodnoj sezoni u Evroligi odigrao svih 39 utakmica i prosečno beležio 11,4 poena, 5,1 skok i 1,2 asistencije po meču.



"Smatram da sam konstantan već dugo, sada sam samo bio na velikoj sceni, pa su svi mogli da vide",
rekao je nekadašnji košarkaš Hapoel Gilboa Galila, Olimpijakosa, Žalgirisa i Armanija.

Statistika ne uspeva u potpunosti da dočara značaj koji je Ledej imao za nastupe Partizana u prethodne dve sezone.



"Meni je bitno da budem momak koji je tu svakog dana za svoj tim. Želim da se pojavim na svakoj utakmici i uradim ono što moji saigrači ne mogu ili ne žele da urade. Igram svoju ulogu i igram vrlo, vrlo žestoko. Blagoslov je što imam priliku da to radim"
, kaže 29-godišnji krilni igrač.

Ledej i Panter su ovog leta dobiti pojačanje iz domovine u vidu Pi-Džeja Doužera.

"Rekao sam mu da bude spreman. Pi-Džej celog života igra na velikoj sceni. Siguran sam da ovo neće biti ništa novo za njega, ali atmosfera u kojoj će igrati će biti posebna", objasnio je Ledej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LEDEJ PORUČIO: ‘Bitno mi je da budem tu u svakom trenutku za tim!’

Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2023

‘Blagoslov je što imam priliku da to radim.’ Košarakaš Partizana, Zek Ledej govorio je o atmosferi u klubu i naveo da su napravili lepo okruženje Panter i on i da treba da nastave da rastu. -Da, razgovarali smo. Momci iz tima su mi kao porodica. Napravili smo lepo okruženje sebi i vodili...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.