Lebron i Durent ponizili Hardena VIDEO

Izvor: B92, 11.Feb.2022, 11:00

Lebron i Durent ponizili Hardena VIDEO

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Džejms Harden izabran je poslednji na svojevrsnom Ol-star draftu.

Kapiteni Ol-star timova Lebron Džejms i Kevin Durent su ga bukvalno ponizili jer su izbegavali da ga draftuju.

Dok je od Durenta to i očekivano nakon svega što se događalo u Bruklinu što je kulminiralo trejdom Hardena u Filadelfiju, niko to nije očekivao od Džejmsa.

Ali Lebron je odlučio da se zabavi pa je radio sve kako bi svog rivala "prisilio" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da izabere za saigrača čoveka koga ne želi.

"Srećan sam što smo dobili igrače koji žele biti deo naše ekipe", rekao je Durent uoči Ol-star drafta, komentarišući trejd u kojem je Harden otišao u Filadelfiju, a u Netse stigli Ben Simons, Set Kari, Andre Dramond i pikovi prve runde drafta.

Lebron je uzeo sve druge igrače osim Hardena samo da bi on završio s Durentom. Ovaj je, pak, propuštao da ga uzme tokom svih sedam rundi izbora rezervnih igrača.

Na to su se smejali Lebron, ali i Šekil O'Nil, Čarls Barkli i stručni komentatori u studiju "NBA Insidea".

S obzirom na to da je Džejms imao drugi pik u rundi za rezerve, to je značilo da će njemu ići igrač koji ostane poslednji.

Zato je u pretposlednjem krugu, na nagovaranje Barklija, uzeo Freda Vanvlita. Tako je Durentu u poslednjem krugu ostavio izbor između Gobera i Hardena.

Sada je već trojka oko njega umirala od seeha, a Durant je, uz objašnjenje da će prednost dati igraču koji je veći i jači u obrani, dakle koji poseduje kvalitete koje su nebitne za egzibicioni meč, uzeo Gobera.

Naravno, tako je Harden po automatizmu pripao Džejmsovoj ekipi. Odnosno, Durent se spasao toga da mora da igra s njim.

I dok su se oni dobro zabavili, bukvalno su ponizili jednog od najboljih košarkaša današnjice.

Džejmsovi starteri na Ol-staru uz njega su Janis Adetokumbo, Stef Kari, Demar Derozan i naš Nikola Jokić.

Lebronove rezerve uz Hardena su Luka Dončić, Džimi Batler, Kris Pol, Donovan Mičel, Fred Vanvlit i Darijus Garland.

Durent, koji zbog povrede neće igrati na Ol-staru, za startere je izabrao Džoela Embida, Džaa Morenta, Džejsona Tejtuma, Endrua Viginsa i Treja Janga.

Za rezerve je redom birao Devina Bukera, Karl-Entonija Taunsa, Zeka Lavina, Dežuntea Mareja, Krisa Midltona, Lamela Bola i Gobera.

Ol-star utakmica je na programu u noći između 20. i 21. februara od 2 časa po našem vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.