Izvor: RTS, 11.Feb.2022, 07:16

Jokić u "drim timu" na Ol-staru sa Lebronom, Janisom, Karijem...

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić igraće na predstojećem Ol-staru u ekipi koju će predvoditi Lebron Džejms, a koja je, ako ništa, zvučnija od protivničke čiji kapiten je Kevin Durent. Jokić će biti u prvoj petorci Džejmsove ekipe u kojoj su još Janis Adetokumbo, Stefen Kari i Demar Derozan.
Kevin Durent izabrao je Džoela Embida, Džejsona Tejtuma, Dža Moranta, Treja Janga i Endrua Viginsa.

Otkad je uveden sistem draftovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za igrače na Ol-staru, "kralj" je dominantan i njegov tim je favorit za petu uzastopnu pobedu.
Lebronov tim ima i impresivniju "klupu" za rezerve, na kojoj se nalaze Džejms Harden, Luka Dončić, Džimi Batler, Kris Pol, Donovan Mičel, Fred Vanvlit i Darijus Garland.
Durentove rezerve su Lamelo Bol, Devin Buker, Rudi Gober, Zek Lavin, Kris Midlton, Dežonte Mari i Karl-Entoni Tauns.
Ol-star vikend na programu je od 18. do 20. februara u Klivlendu.
Utakmica najvećih zvezda biće igrana između 20. i 21. februara u 2.00 ujutru po srednjoevropskom vremenu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić u "drim timu" na Ol-staru sa Lebronom, Janisom, Karijem...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2022

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić igraće na predstojećem Ol-staru u ekipi koju će predvoditi Lebron Džejms, a koja je, ako ništa, zvučnija od protivničke čiji kapiten je Kevin Durent. Jokić će biti u prvoj petorci Džejmsove ekipe u kojoj su još Janis Adetokumbo, Stefen Kari i Demar...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.