Lebron dočekao pet minuta da se iživljava nad Bulsima, Pol je otrov za San Antonio (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Feb.2016, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron dočekao pet minuta da se iživljava nad Bulsima, Pol je otrov za San Antonio (VIDEO)

Iz trećeg pokušaja, Klivlend savladao lokalnog rivala, Sparsi opet poraženi od Klipersa

Posle pauze od nedelju dana zbor ol-star vikenda, nastavljene su borbe u NBA ligi. Sinoć su odigrana tri meča od čega su dva bila između potencijalnih plej-of rivala u koneferncijama.

U jednom od derbija Istoka, Klivlend je pregazio Čikago tek iz trećeg pokušaja ove sezone, pošto su Bulsi prethodno pobedili Kavse oba puta. Ovoga puta nisu imali šanse….
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Bez povređenih Batlera, Noe i Mirotića što je praktično polovina tima, Bulsi su bili lak plen za Lebrona i društvo. Kralj je baš bio motivisan da se osveti lokalnom rivalu za ranije poraze, pa je fenomenalnom partijom držao sve pod kontrolom i trasirao je Klivlendu put ka pobedi od 106:95. Lebronu je malo nedostajalo da upiše tripl-dabl pošto je meč završio sa 25 poena i po devet skokova i asistencija. Odličan je bio i Kevin Lav sa po 15 poena i skokova. Na drugoj strani, usamljeni Rouz je ubacio 28 poena, ali nije imao adekvatnu pomoć saigrača.

Na Zapadu su Klipersi dočekali Sparse u reprizi prošlogodišnjeg polufinala i očitali im lekciju. Tim iz Los Anđelesa je isprašio goste iz Teksasa 105:86. Opet se pokazalo da Klipersi ne leže Sparsima… Kris Pol je pružio blistavu partiju i meč završio sa 28 poena i 12 asistencija. Teksašani nisu mogli ni lasom da ga uhvate, a asistencije koje je podelio Džordanu i Krofordu su bile neverovatne…



Džamal Kroford je opet odigrao sjajnu rolu sa klupe i ubacio 19 poena, a haubica Džej-Džej Redik je dodao 17. Na drugoj strani, svi su odigrali ispod nivoa. Tim Dankan je za 20 minuta na parketu upisao dva poena uz 1/6 iz igre, Oldridž je dodao 10 ali uz očajan šut iz igre 4/13. Deni Grin je šutirao katastrofalnih 2/13, a Toni Parker je sa šutem 7/14 upisao 14 poena. Pored njega i Oldridža, jedino je dvocifren bio još Dejvid Vest sa 12 poena. On i Bobi Marjanović su kasno dobili šansu…

U trećem meču večeri, Vašington je je pobedio Jutu 103:89. Čarobnjake je do pobede nosio dabl-dabl tandem Gortat - Vol. Poljski centar je upisao 22 poena i 10 skokova, a Vol je imao 17 poena i 11 asistencija. Na drugoj strani je hejvord dao 19 poena.

Rezultati:

Vašington - Juta 103:89

Klivlend - Čikago 106:95

Klipersi - San Antonio 105:86

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.