Izvor: RTS, 25.Nov.2021, 12:59

Lebron Džejms: Nisam zaslužio suspenziju

Najbolji košarkaš LA Lejkersa Lebron Džejms prokomentarisao je sukob sa Ajzeom Stjuartom ji dobijanje suspenzije zbog čega propustio jednu utakmicu u NBA ligi. Zaključio je da je sve bilo splet slučajnih okolnosti i da nije zaslužio suspenziju.
Lebron Džejms je posle jedne utakmice pauze u sinoćnom meču protiv Indijane postigao rekord sezone u efikasnosti i bio ključni igrač za pobedu ali je medije zanimalo da prokomentariše >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i sukob sa Ajzeom Stjuartom.

"Njegov lakat bio je visoko i izbacio me je iz ravnoteže. Kada sam zamahnuo, on je izgubio ravnotežu i osetio sam da sam ga zakačio po licu. Definitivno je bilo slučajno. Jasno mi je zbog čega sam isključen sa utakmice, ali smatram da nisam zaslužio jedan meč suspenzije", rekao je Džejms, a prenose američki mediji.
On je dodao da posle incidenta nije razgovarao sa Stjuartom.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Šta li bi Lebron radio da drmaju koševe i da ga pljuju?" VIDEO

Izvor: B92, 25.Nov.2021

Srpski košarkaš Danilo Anđušić prokomentarisao je na Tviteru potez Lebrona Džejmsa na meču LA Lejkersa i Indijane...Prva zvezda "jezeraša" je zbog navodnih uvreda iz prvog reda, zamolio sudiju i obezbeđenje da iz dvorane izbace dvoje navijača Pejsersa...Anđušiću je očigledno bio smešan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.