Leao predstavio autobiografiju: Moja budućnost je u Milanu

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 00:40

Leao predstavio autobiografiju: Moja budućnost je u Milanu

Fudbaler Milana Rafael Leao izjavio je na predstavljanju svoje autobiografije da nije mogao da napusti klub jer je su svi bili uz njega u najtežim momentima.

Portugalac je objavio svoju prvu knjigu "Osmeh: Moj život između fudbala, muzike i mode", preneli su italijanski mediji.

Na promociji je govorio o temama knjige i otkrio da cela njegova porodica navija za Benfiku, ali da mu portugalski klub nije ponudio ugovor kad je bio tinejdžer.

"Nisam mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da napustim Milan, uvek su bili zu mene, čak i u najtežim trenucima u mom životu", izjavio je Leao koji je nedavno produžio ugovor sa Milanom.

On je u klub došao 2019. godine iz Lila kada je zadužio dres sa brojem 10.

"Odabrao sam dres sa brojem 10 jer ga je nosio Alesandro Del Pjero, ali i mnogi drugi igrači koji su moji idoli. Broj 10 je drugačiji, to je za igrače koji donose nešto drugačije na teren. Želeo sam da ga nosim jer je to bio važan broj u istoriji Milana i osećam da sam i ja važan igrač", rekao je Portugalac.

Na pitanje novinara gde vidi svoju budućnost nakon mnogih glasina da su Pari Sen Žermen, Čelsi, Njukasl i Arsenal zainteresovani za njega, Leao je odgovorio kratko: "U Milanu".

Leao je za Milan odigrao 151 utakmicu i postigao 41 gol.

Milan je treći na tabeli Serije A sa 53 boda i nalaze se u osmini finala Lige Evrope gde ih očekuje dvomeč sa Slavijom iz Praga, a Portugalac je do sada postigao osam golovao i upisao sedam asistencija u svim takmičenjima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.