Lazićev potez oduševio je sve, ali šta tek reći za njegov dijalog sa Radonjićem? (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazićev potez oduševio je sve, ali šta tek reći za njegov dijalog sa Radonjićem? (video)

Lazićevu bravuru ste sigurno već videli, ali ima i nešto što niste čuli odmah posle njegovog bacanja u stolice iza koša.

Da Branko Lazić daje i srce i dušu na terenu za Zvezdin grb i klupske boje pokazao je nebrojeno puta, ali ovo što je večeras uradio ostavilo je tako snažan utisak, da i ne čudi što se među navijačima crveno-belih rodila ideja da mu klub ponudi ''doživotni ugovor.

U prilogu još jednom pogledajte NEUSTRAŠIVOG Branka Lazića u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << borbi za loptu, ali cela priča ima i nastavak.

Naime, kada je posle svega otišao na klupu, trener Dejan Radonjić mu se obratio rečima:

''Da li si normalan'', prenosi ''Sport Klub''.

A onda je Lazić još više oduševio:

''Je l' hoćeš da dobijemo", upitao je Lazić svog trenera i posle kraćeg odlaska u svlačionicu, ponovo se vratio na teren.

Šta reći? Svaka čast, Laziću!

BRAVE HEART! @10Sile10 will do absolutely everything for his @kkcrvenazvezda! #ABALiga #kkcz #RoadToGlory #CZVBUD pic.twitter.com/MSuRb7b23x

— ABA Liga (@ABA_League) March 19, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.