Lazar Marković: Sa Čelsijem nisam potpisao ni predugovor, ni ugovor

Izvor: Blic, 11.Feb.2013, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazar Marković: Sa Čelsijem nisam potpisao ni predugovor, ni ugovor

Mladi napadač Partizana Lazar Marković tvrdi da nije ništa potpisao sa londonskim Čelsijem, iako je u ponedeljak u javnost plasirana informacija da je predugovor sa "plavcima" već overen njegovim potpisom.

"Tačno je da sam bio u obilasku grada i stadiona, video se sa kolegom iz reprezentacije Branislavom Ivanovićem, upoznao ljude iz Čelsija, ali nisam potpisao ni ugovor, ni predugovor. Bilo mi je super tih dana, međutim, daleko od toga da je sve završeno", otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Marković detalje novogodišnje posete Londonu u intervjuu za "Sportski žurnal", koji je dan ranije i objavio da je mlada nada crno-belih i srpskog fudbala već zakoračila u Čelsi.

Marković je ovom prilikom, pored ostalog, istakao da postoji mogućnost da ostane u Partizanu do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona ili Ligu Evrope, pa da tek tada napusti klub iz Humske. Ako ga napusti ovog leta, naravno.

Povezane vesti: Partizan ostaje bez mlade zvezde: Lazar Marković potpisao predugovor sa Čelsijem! Marković: Neću da potpišem za Čelsi, pa da idem negde na pozajmicu Partizan ostaje bez "prve violine": Lazar Marković prelazi u Čelsi! Lazar Marković već prodat Čelsiju? Abramovič ne žali novac da dovede Lazara Markovića u Čelsi
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vermezović: Marković nije kostur tima, on je samo šraf u mašineriji

Izvor: Blic, 11.Feb.2013

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović istakao je da nije istina da je Lazar Marković već prodat Čelsiju..."Čitao sam i ja ovih dana razna nagađanja na tu temu, ali to što se piše nije istina. Marković nije kostur tima, on je samo šraf u mašineriji, a videćemo kada se završi sezona...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.