Lampard nadmudrio Rodžersa za jedan gol, Čelsi zasluženo u polufinalu FA kupa (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2020, 18:58

Lampard nadmudrio Rodžersa za jedan gol, Čelsi zasluženo u polufinalu FA kupa (video)

Plavci deluju odlično posle pauze, pošto je nakon Mančester Sitija, pao i Lester.

Fudbaleri Čelsija plasirali su se u polufinale FA kupa pošto su pobedili Lester u gostima rezultatom 1:0 (0:0).

Jedini pogodak na meču postigao je Ros Barkli, koji je ušao na poluvremenu i potom pogodio 18 minuta kasnije.

Frenk Lampard je izveo nešto drugačiji sastav, pošto su tu bili mlađani Džejms i Gilmur, dok su na klupi ostali Aspilikueta i Kovačić, dok je Brendan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rodžers izveo najjači sastav.

U prvom delu igre videli smo po jednu dobru šansu na obe strane, za Lester je u 20. minutu Tilemans odlično šutirao, ali je Kabaljero još bolje intervenisao.

Čelsi je uzvratio deset minuta kasnije preko Kristijana Pulišića, ali je i Kasper Šmajhel bio na mestu.

Lampard je na poluvremenu napravio trostruku izmenu pošto su ušli Aspilikueta, Kovačić i Barkli umesto Džejmsa, Maunta i Gilmura i to je donelo rezultat.

U 63. minutu Vilijan je centrirao, a Barkli se našao na pravom mestu i pogodio za 0:1.

Lester je u drugom delu bio potpuno bezopasan, Čelsi je svoje šanse čekao iz kontri i kontrolisao je igru, a pobedu je propustio da overi Barkli u finišu meča kada je sa nekih 20 metara šutirao snažno u Šmajhela.

Čelsi je uspeo da sačuva prednost i zasluženo se plasirao u polufinale gde su još Mančester Junajted i Arsenal, a u poslednjem meču sastaju se Njukasl i Mančester Siti.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barkli odveo Čelsi u polufinale FA kupa VIDEO

Izvor: B92, 28.Jun.2020

Fudbaleri Čelsija pobedom nad Lesterom 1:0 (1:0) plasirali su se u polufinale FA kupa...Londonskom timu je trijumf na King Pauer stadionu doneo Ros Barkli u 63. minutu...Snažni vezista se iz drugog plana ubacio u kazneni prostor "lisica" i pogodio na asistenciju Vilijana...Čelsi je bio bolji rival...

Nastavak na B92...

Ovo je sezona Denija Ingsa! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2020

Kako igra ovaj momak!..Sautempton je pobedio Votford u gostima rezultatom 3:1, a ponovo je čovek odluke bio Deni Ings...Napadač Sautemptona postigao je nova dva pogotka i tako je stigao do brojke od 18 golova u Premijer ligi, pa je sada ispred njega samo Džejmi Vardi sa 19...Ings je najpre pogodio...

Nastavak na Sportske.net...

FA kup - Mančester Siti lagano do polufinala (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2020

Prelak zalogaj za ekipu Pepa Gvardiole...Fudbaleri Mančester Sitija plasirali su se u polufinale FA kupa pošto su danas u gostima pobedili Njukasl rezultatom 2:0 (1:0)...Siti je bez mnogo problema pobedio Njukasl golovima Kevina De Brujnea i Rahima Sterlinga, a koliko su gosti bili dominatni pokazuje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.