Lamela probudio Totenhem nakon poklonjenog poluvremena, impotentni domaćini, proradila pojačanja (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2016, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lamela probudio Totenhem nakon poklonjenog poluvremena, impotentni domaćini, proradila pojačanja (VIDEO)

Šaćirijeva majstorija spasila Stouk protiv odličnog Midlzbroa, Palasu i Barnliju se loše piše...

U derbiju prvog dana Premijer lige u novoj sezoni, Totenhem je doneo bod sa Gudisona i pokazao dva različita lica. Kuman je mogao i da debituje pobedom u Evertonu, potom se spasavao poraza, ali je na kraju po bod za oba tima najrealniji ishod - 1:1. Totenhem je kasno upalio motore...

Everton je potpuno nadigrao Sparse u prvom poluvremenu, a do vođstva je stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na srećan način kada je Barklijev centrašut iz slobodnjaka prošao kroz kazneni prostor gostiju, niko nije dokačio loptu i ona je zalutala u mrežu. Ubrzo je Delufeu mogao da duplira prednost Karamela pred odlazak na poluvreme, ali je promašio stopostotnu šansu. Totenhem se nije vieo u prvom poluvremenu, Kejn je bio bezopasan, a dodatni problem je predstavljala povreda kapitena Lorisa zbog koje u 35. minutu morao da bude zamenjen...

Međutim, Poketinov tim je u drugom poluvremenu prikazao poptuno drugo lice. Ličio je na onu ekipu koja je jurila titulu prethodne sezone i umalo došao do preokreta vrednog tri boda. Lamela je iskoristio loše postavljanje Evertonovih štopera i udarcem glavom što nije tipično za njega doneo izjednačenje na centaršut Vokera posle sat vremena igre. Od tog momenta je Totenhem gospodario terenom Gudisona, ulazak pojačanja Jansena je učinilo Sparse opasnijim rivalom, stvarali su šanse, bili bolji rival, a Stekelenburg je spasao Everton poraza.

Loš dan za domaćine sz nastavili Barnli, Midlzbro i Kristal Palas. Novajlija Barnli je dobio još jedan dokaz da mu sledi grčevita borba za opstanak ako ne dovede prava pojačanja. Minimalcem je poražen od Svonsija na svom terenu. Barnli nije ništa pokazao mnogo, osim šanse Greja na staru nisu imali ništa. Potom je Fernandez promašio ziver za Labudove, ali je stvar izvukao Leroj Fer u 82. minutu. On je spakovao u mrežu otpadak posle sjajnog šuta glavom novajlije Ljorentea i još bolje odbrane Hitona. Na kraju je Fabijanski u 90. minutu spasao ceo plen gostima posle pokušaja Marnija.

Mnogo bolji utisak je ostavio drugi novajlija Midlzbro. On je na svom Riversajdu nadigrao Stouk, ali je morao da se zadovolji bodom. U 11. minutu je najveće pojačanje Negredo uspeo da ugura loptu u mrežu u prvom kontaktu sa loptpom pošto ga je Gaston Ramirez poslužio kao na tacni. Boro je i u nastavku igrao bolje, Ramirez je imao sjajnu šansu sa 2:0, a gosti su morali da na gol gurnu 40-godišnjeg Šeja Givena posle povrede Batlenda. Prethodno je i Midlzbro zbog povrede ostao bez skupo plaćenog pojačanja Martena de Rona. Kazna je stigla u 67. minutu kada je Šaćiri majstorijom iz slobodnjaka prevario Valdeza. I ostalo je 1:1.

Loš dan je imao i Kristal Palas, a Alan Pardju će tek sada insistirati na pojačanjima. Tri boda sa Selhurst Parka je odneo VBA zahvaljujući Salomonu Rondonu. Naravno posle prekida. U 75. minutu je Venecueleanac glavom iskoristio loše postavljanje defanzivne linije Palasa.

Sautempton je umalo došao do preokreta i tri boda protiv Votforda, ali je ipak završeno 1.1. Dušan Tadić se našao u startnoj postavi Svetaca, a za goste nije igrao niko od velikih pojačanja. Etjen Kapue se ubacio iz drugog plana i ničiju čloptu pšretvorio u gol za vođstvo Stršljenova, ali je novajlija Nejtan Redmond u 58. minutu počeo da se isplaćuje Svecima kada je iskoristio loše boksovanje Gomesa. Na kraju je Čarli Ostin promašio šansu za pobedu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.