Lam: Riberi nam je neophodan

Izvor: B92, 28.Apr.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lam: Riberi nam je neophodan

Kapiten Bajern Minhena Filip Lam rekao je da je njegovoj ekipi neohodno da se povređeni Frank Riberi što pre vrati na teren.

"Ovo nije dobra situacija za Franka, to je sigurno. Ali, nije dobra situacija ni za ekipu. Neophodan nam je i mora se vratiti. To je najvažnija stvar", rekao je Lam.

Riberi zbog povrede članka nije trenirao mesec i po dana, od utakmice sa Šahtjorom 11. marta u Ligi šampiona.

"Ekipa radi odlično i i dalje ima mnogo kvaliteta. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Međutim, igrači poput Riberija, Arjena Robena i Davida Alabe će nam biti neophodni u odlučujućem delu sezone", kazao je Lam.

Bajern je već obezbedio šampionsku titulu u Bundesligi, ali u polufinalu Lige šampiona sastaće se sa Barselonom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lam: Neophodan nam je Riberi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2015

Kapiten fudbalera Bajern Minhena Filip Lam rekao je danas da je njegovoj ekipi neophodno da se povređeni Frank Riberi što pre vrati na teren..."Ovo nije dobra situacija za Franka, to je sigurno. Ali, nije dobra situacija ni za ekipu. Neophodan nam je i mora se vratiti. To je najvažnija stvar", rekao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.