Lam Bajernov do 2016. godine

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lam Bajernov do 2016. godine

Filip Lam, prvotimac Bajerna, ostaće u tom klubu do 2016. godine.

- Zadovoljstvo nam je da saopštimo da smo potpisali dugoročni ugovor sa izuzetno važnim igračem kakav je Lam - rekao je direktor Bajerna Karl Hajnc Rumenige.

Lam ima ugovor do juna 2012. godine i pristao je da produži saradnju sa klubom i u naredne četiri godine.

Lev i "majnšaft" odlikovani

Švajnštajger taktizira

Rumenige za "mir u kući" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

U Bajernu je od 1995. godine, a u međuvramenu je dve sezone proveo na pozajmici u Štutgartu. Odigrao je i 75 utakmica za reprezentaciju Nemacke, a bio je kapiten nacionalnog tima na prvenstvu sveta u Južnoj Africi, kada su "panceri" zauzeli treće mesto.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lam veran Bajernu

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Nov.2010

Nemački reprezentativac Filip Lam pristao je da produži ugovor sa fudbalskim klubom Bajern iz Minhena do juna 2016. godine.. Sadašnji Lamov ugovor sa aktuelnim prvakom Bundeslige ističe 2012. godine.. Lam je, u odsustvu Mihaela Balaka, bio kapiten Nemačke na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi gde...

Nastavak na Sportski Žurnal...

LAM U BAJERNU DO 2016.GODINE

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010

BERLIN - Fudbaler nemačkog prvoligaša Bajerna iz Minhena Filip Lam ostaće u tom klubu do 2016. godine, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu Bavaraca. - Zadovoljstvo nam je da saopštimo da smo potpisali dugoročni ugovor sa izuzetno..BERLIN - Fudbaler nemačkog prvoligaša Bajerna iz Minhena Filip...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.