Lalatović: Očekujem spektakl protiv Udinezea

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Očekujem spektakl protiv Udinezea

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da očekuje "spektakl" u sutrašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Udinezea, na kojoj će se od fudbala oprostiti nekadašnji reprezentativac Dejan Stanković.

Bivši fudbaler Zvezde, Lacija i Intera trenutno je pomoćnik treneru Andrei Stramaćoniju u Udinezeu. Stanković će ući u 35. minutu i odigraće do kraja poluvremena za Zvezdu.

"Očekujem lepu utakmicu i spektakl. To je prava prilika da odigramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << veliku evropsku utakmicu. Udinezeu ne treba trošiti reči... Nismo se mnogo spremali jer je prijateljska, ali Zvezda u svaku utakmicu, pogotovo na svom stadionu, ulazi sa namerom da pobedi", rekao je Lalatović novinarima na stadionu.

Prijateljska utakmica Zvezda-Udineze igra se sutra od 17.00 na stadionu crveno-belih. Oba tima će je iskoristiti da ostanu u formi tokom reprezentativne pauze.

"Šansu će dobiti mlađi igrači koji su u prvenstvu imali manju minutažu. Jeste ovo spektakl, ali je meni najbitnija utakmica u Kragujevcu kad se nastavi prvenstvo. Očekujem povoljan rezultat. Stanković će igrati iza špica. Bilo bi lepo da da gol iz slobodnog udarca", rekao je Lalatović.

Trener je kazao da očekuje italijanski klub da dođe u "skoro najjačem" sastavu, kao i da ekipa "neće dozvoliti da se obruka".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve je spremno za spektakl na Marakani i oproštaj Stankovića

Izvor: Vesti-online.com, 14.Nov.2014

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da očekuje "spektakl" u prijateljskoj utakmici protiv Udinezea, na kojoj će se od fudbala oprostiti nekadašnji reprezentativac Dejan Stanković. ..Poslednji put u dresu Crvene zvezde u subotu na Marakani: Dejan Stanković.. ..Bivši fudbaler...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zvezda – Udineze, spektakl u najavi

Izvor: RTS, 14.Nov.2014

Oproštaj Dejana Stankovića od crveno-belog dresa, duel Zvezde i Udinezea, veliko interesovanje navijača, svi preduslovi za pravi spektakl su tu. Meč se igra u subotu od 17 časova na našem najvećem stadionu. Trener Lalatović očekuje lepu utakmicu - „Zvezda u u svaku utakmicu ulazi sa namerom...

Nastavak na RTS...

Pantela: Deki i ja, Zvezda i Srbija

Izvor: B92, 14.Nov.2014

Bivši kapiteni Crvene zvezde Marko Pantelić i Dejan Stanković prošli su zajedno sve mlađe kategorije tima sa Marakane...Iako nikada nisu zajedno nastupali u seniorskom timu Crvene zvezde, povezuju ih jako lepe uspomene iz mlađih dana, koje su dovele do kasnijeg kumstva...Nekadašnji igrač Lacija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.