Zvezda – Udineze, spektakl u najavi

Izvor: RTS, 14.Nov.2014, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda – Udineze, spektakl u najavi

Oproštaj Dejana Stankovića od crveno-belog dresa, duel Zvezde i Udinezea, veliko interesovanje navijača, svi preduslovi za pravi spektakl su tu. Meč se igra u subotu od 17 časova na našem najvećem stadionu. Trener Lalatović očekuje lepu utakmicu - „Zvezda u u svaku utakmicu ulazi sa namerom da pobedi“ dodao je Lalatović. Luković: Stanković obeležio dve decenije srpskog fudbala.

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da očekuje "spektakl" u prijateljskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utakmici protiv Udinezea, na kojoj će se od fudbala oprostiti nekadašnji reprezentativac Dejan Stanković.

Bivši fudbaler Zvezde, Lacija i Intera trenutno je pomoćnik treneru Andrei Stramačoniju u Udinezeu. Stanković će ući u 35. minutu i odigraće do kraja poluvremena za Zvezdu.

"Očekujem lepu utakmicu i spektakl. To je prava prilika da odigramo veliku evropsku utakmicu. Udinezeu ne treba trošiti reči... Nismo se mnogo spremali jer je prijateljska, ali Zvezda u svaku utakmicu, pogotovo na svom stadionu, ulazi sa namerom da pobedi", rekao je Lalatović novinarima na stadionu.

Prijateljska utakmica Zvezda - Udineze igra se u subotu od 17.00 na stadionu crveno-belih. Oba tima će je iskoristiti da ostanu u formi tokom reprezentativne pauze.

"Šansu će dobiti mlađi igrači koji su u prvenstvu imali manju minutažu. Jeste ovo spektakl, ali je meni najbitnija utakmica u Kragujevcu kad se nastavi prvenstvo. Očekujem povoljan rezultat. Stanković će igrati iza špica. Bilo bi lepo da da gol iz slobodnog udarca", rekao je Lalatović.

Trener je kazao da očekuje italijanski klub da dođe u "skoro najjačem" sastavu, kao i da ekipa "neće dozvoliti da se obruka".

Luković: Stanković obeležio dve decenije srpskog fudbala

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Aleksandar Luković rekao je da je Dejan Stanković obeležio poslednje dve decenije srpskog fudbala i da zaslužuje punu Marakanu na oproštaju.

Stanković, nekadašnji Zvezdin kapiten i rekorder po broju utakmica za državni tim oprostiće se od crveno-belog dresa na prijateljskoj utakmici sa Udinezeom, gde trenutno obavlja funkciju asistenta trenera Andree Stramaćonija.

"Stanković je moj veliki prijatelj i igrač koji je obeležio skoro dve decenije srpskog fudbala. Kada se pogleda njegova karijera, klubovi u kojima je igrao, trofeji, zaslužuje da sutra dođe veliki broj navijača na Marakanu", izjavio je Luković novinarima na stadionu Crvene zvezde.

On je objasnio da ne postoji ni najmanja šansa da zaigra sutra u crveno-belom dresu, jer ne želi dodatno da potpiruje priče o povratku na Marakanu.

"Kada bude nešto konkretno, reći ću. Možda je moja greška bila što odmah nisam stopirao tu priču", rekao je Luković, koji nakon isteka ugovora sa Zenitom trenira sa Zvezdom.

Utakmica između Crvene zvezde i Udinezea igra se subotu od 17 sati.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LALATOVIĆ PRED UDINEZE: Neka ga Deki da iz slobodnjaka

Izvor: HotSport.rs, 14.Nov.2014

Crvena zvezda će u subotu sa početkom od 17 sati odigrati prijateljsku utakmicu protiv Udinezea, a ovakj meč će ujedno biti i oproštajni za legendu kluba sa Marakane Dejana Stankovića koji trenutno radi kao pomoćni trener u italijnskoj ekipi.. . – Ovo je veliki spektakl, odlična prilika za...

Nastavak na HotSport.rs...

Lalatović o meču sa Udinezeom: Planirao sam da Stanković igra iza napadača

Izvor: Sportal.rs, 14.Nov.2014

Pozornica je spremna za poslednji meč velikog asa Dejana Stankovića u dresu Crvene zvezde. Sporedni glumci ovog spektakla u najavi, fudbaleri šampiona Srbije i trenutno osmoplasirane ekipe Serije A Udinezea, u subotu od 17 časova prijateljskim duelom na našem najvećem stadionu uveličaće dan u...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.