Lalatović: Ne računam na Mijailovića u nastavku sezone

Izvor: Blic, 30.Dec.2014, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Ne računam na Mijailovića u nastavku sezone

Zvezda polako sklapa kockice pred početak zimskih priprema 8. januara. Trener, Nenad Lalatović se vratio sa kratkog odmora i odmah održao sastanak sa upravom posle koga je definitivno jasno da klub ne računa na Nikolu Mijailovića. Lalatović je to potvrdio u izjavi za Blicsport.

"Održali smo sastanak i analizirali situaciju. Do sada smo doveli tri odbrambena igrača, Cvetkovića, Anđelkovića i Lukovića. Savo Pavićević će definitivno ostati u klubu, a odluka je da zadržimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i perspektivnog Nikolu Antića. Zbog činjenice da Antić ostaje i da je Anđelković potpisao, a obojica igraju na toj poziciji moj stav je da za nastavak sezone ne računam na Nikolu Mijailovića", objasnio je Lalatović posle pomenutog sastanka.

Posle pokretanja disciplinskog postupka kluba protiv Nikole Mijailovića zbog napada na Miloša Bosančića, ova odluka je još jedan pokazatelj da Mijailović neće biti deo ekipe na pripremama i u nastavku prvenstva.

Podsetimo, Mijailović je sa Bosančićem došao u sukob u novembru, a potom je zbog toga na meču sa Radničkim u Kragujevcu ostao bez kapitenske trake.

Početkom decembra medijima je u tri navrata dostavljeno "anonimno pismo" igrača Crvene zvezde, koje je u prvim slovima svakog pasusa imalo ispisan akronim "Nikola Džoni", a iznosilo je optužbe na rad prvog operativca kluba sa Marakane, Zvezdana Terzića. Već tada je bilo jasno da će, iako pisac nije otkriven, epilog svega biti Mijailovićev odlazak iz kluba. Pokretanjem disciplinskog postupka i odlukom trenera Lalatovića ta odluka je i ozvaničena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović ne računa na Mijailovića

Izvor: TV Arena Sport, 30.Dec.2014

Nakon kratkog odmora Nenad Lalatović je održao sastanak sa upravom Crvene zvezde gde je stavio do znanja da ne računa na Nikolu Mijailovića u nastavku sezone..."Održali smo sastanak i analizirali situaciju. Do sada smo doveli tri odbrambena igrača, Cvetkovića, Anđelkovića i Lukovića. Savo Pavićević...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.