Lalatović: Iz Čateža stižu titule

Izvor: B92, 28.Jul.2014, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Iz Čateža stižu titule

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da se nada da će "crveno-beli" ponoviti prethodnu sezonu i odbraniti titulu.

Mladi stručnjak svoj optimizam gaji na činjenici da je ekipa Zvezde i prošle godine pripreme obavila u Sloveniji.

"Zadovoljan sam uslovima u Termama Čatež, sve je na visokom nivou. Prošle sezone smo ovde imali pripreme i osvojili titulu, što je pokazatelj da je pravo mesto za klub. Nadam se da ćemo i naredne sezone imati zapaženu ulogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da ćemo odbraniti titulu", rekao je Lalatović.

On je dodao da će startna postava protiv Hanovera najverovatnije biti tim za premijernu utakmicu Superlige protiv Radničkog iz Niša, koja je na programu 9. avgusta.

Utakmica između Hanovera i Crvene zvezde igra se u utorak od 18.30 u Ptuju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAJ: Zvezda - Krško 2:0

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2014

  (Od dopisnika MOZZART Sporta iz Slovenije) 19.40 - KRAJ UTAKMICE! 19.38 - Konačno su zapretili i domaći, ali Manojlović dominira. S lakoćom je pokupio loptu ispred napadača Krškog. 19.36 - Ipak, nije ništa ozbiljno i mladi levi bek vraća se u igru. 19.35 - Počeo je pljusak u Krškom, a Stefan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Lalatović želi ofanzivnog Pečnika!

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2014, 00:43

Iako je slovenački reprezentativac u fin išu prošle sezone igrao i na poziciji desnog beka, novi trener Crvene zvezde Nenad Lalatović vidi Nejca Pečnika isključivo u ofanzivi!

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.