Lalatović: Tim za Hanover - tim za odbranu titule

Izvor: Press, 28.Jul.2014, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Tim za Hanover - tim za odbranu titule

"Zadovoljan sam uslovima u Termama Čatež, sve je na visokom nivou. Prošle sezone smo baš ovde odradili pripreme i osvojili titulu, što je pokazatelj da je pravo mesto za klub kakav je Crvena zvezda. Nadam se da ćemo i naredne sezone imati zapaženu ulogu i da ćemo odbraniti titulu", rekao je Lalatović novinarima u Sloveniji.

On je dodao da će startna postava protiv Hanovera najverovatnije biti tim za premijernu utakmicu Superlige protiv Radničkog iz Niša, koja je na programu 9. avgusta.

Utakmica između Hanovera i Crvene zvezde igra se sutra od 18.30 u Ptuju.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Lalatović: Iz Čateža stižu titule

Izvor: B92, 28.Jul.2014

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da se nada da će "crveno-beli" ponoviti prethodnu sezonu i odbraniti titulu...Mladi stručnjak svoj optimizam gaji na činjenici da je ekipa Zvezde i prošle godine pripreme obavila u Sloveniji..."Zadovoljan sam uslovima u Termama Čatež, sve je na visokom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.