Lalatov jubilej obeležen pobedom, Čuka u krizi, ali šta je TSC uradio Pazarcima...

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2020, 20:13

Lalatov jubilej obeležen pobedom, ''Čuka'' u krizi, ali šta je TSC uradio Pazarcima...

Ubedljiva Vojvodina, ali TSC još suroviji prema svom večerašnjem rivalu.

Odigrane su prve četiri utakmice 11. kola Linglong Superlige Srbije.

Vojvodina je opravdala ulogu favorita protiv Rada, u 100. utakmici Nenada Lalatovića na klupi novosadskog superligaša. Meč je završen rezultatom 4:1 u korist Vojvodine, iako su ''Građevinari'' rano poveli i dobo se držali tokom prvog poluvremena.

Vođstvo Radu doneo je Živković u trećem minutu, devet minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kasnije izjednačio je Bralić, a na preokret se čekalo do 55. minuta, kada je Bojić sa desne strane centrirao za Čovića, koji glavom pogađa bliuži ugao - 2:1. Bojić se u 69. minutu i sam upisao u strelce, mada je to više bio autogol, pošto je lopta pogodila jednog gostujućeg igrača, promenila pravac i završila u mreži. Konačnih 4:1 postavio je Vukadinović iz jedanaesterca u 79. minutu.

Pravi debakl pretrpeo je Novi Pazar u Senti, gde je domaći tim TSC-a slavio sa 7:0!

Tim koji je od početka sezone savladao i Partizan i Vojvodinu, večeras je bio potpuno nemoćan protiv odličnog TSC-a koji je mogao da slavi čak i dvocifrenom razlikom.

Kanonadu je započeo Zec u četvrtom minutu, potom Lukić iz slobodnog udarca pogađa za 2:0, a do kraja poluvremena pogađaju i Babić u 19. i Silađi u 26. minutu.

Meč je već tada bio rešen, a tek što je počelo drugo poluvreme, Lukić se pobrinuo i za ''petardu''. Do kraja Duronjić u 69. i Silađi u 73. minutu donose TSC-u još ubedljiviji trijumf - 7:0.

Radnik je u Surdulici golom Makarića iz penala u osmom minutu savladao OFK Bačku sa 1:0, a Proleter je jedini od gostiju osvojio bodove večeras. Novosađani su slavili na Banovom brdu sa 2:1. Mirosavljev je u 19. minutu doveo Proleter u vođstvo, izjednačio je Kajević iz penala sredinom drugog poluvremena, ali isti igrač je u 86. minutu i isključen, uz dosuđen penal za Proleter.

Sa bele tačke gol odluke postigao je Babić, za konačnih 2:1 u korist gostujućeg tima.

-

-    Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Igrači ovo nisu zaslužili, a Lalat je opet održao zanimljivu konferenciju!

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2020, 10:20

Šta je ovoga puta imao da kaže?..Vojvodina je savladala Rad na gostovanju u 100. utakmici Nenada Lalatovića na klupi ovog tima, bil je 1:4...Kao i uvek, zanimljivo je bilo i nakon utakmice Vojvodine jer je na konferenciju izašao Nenad Lalatović koji je pričao o mnogim problemima Vojvodine...Prvi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.