Lalat otkrio koju dvojicu želi po svaku cenu, ali i kog sportskog direktora!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020, 17:03

Lalat otkrio koju dvojicu želi po svaku cenu, ali i kog sportskog direktora!

Nenad Lalatović otkrio.

Koga Vojvodina traži u ovom prelaznom roku?

Dvojica su definitivno na listi, što je potvrdio i Nenad Lalatović.

Novica Maksimović i Vladimir Kovačević su mete Nenada Lalatovića u prelaznom roku.

"To je istina i nadam se da će njih dvojica da se vrate u naše redove, jer je reč o momcima koji su nam potrebni. U toku su pregovori, baš kao što razgovaramo još s jednim igračem kojeg bih voleo da vidim u našem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dresu", rekao je Lalatović za "Dnevnik".

Lalatović ističe i da ne traži napadača, već da bi voleo više da ima krilnog igrača u svom timu.

On ističe i da je veoma bitno da klub dovede sportskog direktora.



"Imam u vidu jednog i to je Marko Jovanović, sadašnji sportski direktor Radničkog. Reč je o čoveku koji je dugo, punih pet godina, nosio dres Vojvodine, zna šta je ona i šta znači u srpskom fudbalu. Istinski je profesionalac i u to sam se najbolje uverio kada sam bio trener u Nišu i kada sam s Jovanovićem imao fenomenalnu saradnju
", rekao je Lalatović za "Dnevnik".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LALATOVIĆ PREDLOŽIO SPORTSKOG DIREKTORA: Vojvodina se rastala sa Nikolom Lazetićem

Izvor: Kurir, 17.Jul.2020

Fudbalski klub Vojvodina se posle sezone u kojoj je osvojen trofej u Kupu Srbije rastao sa Nikolom Lazetićem koji je obavljao funkciju sportskog direktora, ali nije imao dobru saradnju sa trenerom Nanadom Lalatovićem, koji je čelnicima kluba iz Novog Sada rekao koga želi na toj funkciji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.