LALATOVIĆ PREDLOŽIO SPORTSKOG DIREKTORA: Vojvodina se rastala sa Nikolom Lazetićem
Foto: Starsport©

promene na karađorđu

LALATOVIĆ PREDLOŽIO SPORTSKOG DIREKTORA: Vojvodina se rastala sa Nikolom Lazetićem

Fudbal -

Fudbalski klub Vojvodina se posle sezone u kojoj je osvojen trofej u Kupu Srbije rastao sa Nikolom Lazetićem koji je obavljao funkciju sportskog direktora, ali nije imao dobru saradnju sa trenerom Nanadom Lalatovićem, koji je čelnicima kluba iz Novog Sada rekao koga želi na toj funkciji.

– To je Marko Jovanović, sadašnji sportski direktor Radničkog. Reč je o čoveku koji je dugo, punih pet godina, nosio dres Vojvodine, zna šta je ona i šta znači u srpskom fudbalu. Istinski je profesionalac i u to sam se najbolje uverio kada sam bio trener u Nišu i kada sam s Jovanovićem imao fenomenalnu saradnju, rekao je Lalatović.

Lalatović je smatra da je jako birno na funkciju sportskog direktora izabrati pravog čoveka.

– Zaista nam je od velike važnosti to da dobijemo čoveka na poziciji sportskog direktora, ali ne makar kakvog. Važno je da to bude neko ko voli Vojvodinu, ko je bio deo nje, ali i koji bi bio potpuno posvećen poslu kojim se bavi i s kojim bih lako mogao da se dogovorim o onom što je ekipi potrebno.

Potvrdio je šef struke Novosađana da je moguć povratak bivših igrača Vojvodine Novice Maksimovića i Vladimira Kovačevića.

– To je istina i nadam se da će njih dvojica da se vrate u naše redove, jer je reč o momcima koji su nam potrebni. U toku su pregovori, baš kao što razgovaramo još s jednim igračem kojeg bih voleo da vidim u našem dresu – rekao je Lalatović.

Kurir sport / Dnevnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track