Lacio oduzeo Interu šansu za LŠ

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacio oduzeo Interu šansu za LŠ

Fudbaleri Lacija pobedili su danas Inter na svom stadionu sa 2:0, u 36. kolu italijanske Serije A.

Strelci su bili Miroslav Klose u osmom i Antonio Kandreva iz penala u 84. minutu.

Inter je od 83. minuta imao igrače manje, pošto je Hejson Muriljo za tri minuta dobio dva žuta kartona, drugi jer je skrivio penal.

Srpski fudbaleri Dušan Basta i Milan Biševac igrali su celu utakmicu za Lacio, Sergej Milinković-Savić je ušao u 89. minutu, dok Filip Đorđević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nije bio u timu.

Inter je tako ostao bez šanse da se plasira u Ligu šampiona, pošto uz utakmicu više ima sedam bodova manje od trećeplasirane Rome.

Lacio je osmi na tabeli sa 51 bodom.

Remi Milana, pobeda Palerma

Fudbaleri Palerma pobedili su danas na svom terenu Sampdoriju sa 2:0, u utakmici 36. kola italijanskog prvenstva, i izvukli se iz zone ispadanja. Igrači Juventusa danas su pobedom nad Karpijem pred svojim navijačima proslavili novu titulu.

Palermo je poveo u 19. minutu golom Franka Vaskesa, a konačan rezultat postavio je srpski fudbaler Nenad Krstičić koji je postigao autogol u 85. minutu.

Palermo je posle dve uzastopne pobede 17. na tabeli, prvi iznad zone ispadanja, gde je upao Karpi, posle današnjeg poraza od Juventusa od 0:2. Palermo ima 35 bodova, koliko i Karpi. Sampdorija je 15. na tabeli sa 20 bodova.

Fudbaleri Milana odigrali su na svom terenu nerešeno 3:3 protiv Frozinonea. Gosti su poveli već u drugom minutu golom Luke Paganinija, a vođstvo je duplirao Oliver Kragl u 44. minutu.

U 48. minutu Mario Baloteli je promašio penal za Milan, ali je domaći tim dva minuta kasnije postigao gol, a strelac je bio Karlos Baka. Dva gola prednosti Frozinoneu je doneo Federiko Dionizi u 55. minutu, dok je drugi gol za Milan postigao Luka Antoneli u 74. minutu. Bod "roso-nerima" doneo je Žeremi Menes u drugom minutu sudijske nadoknade vremena iz penala.

Milan je bez pobede u poslednje tri utakmice i pao je na sedmo mesto na tabeli sa 54 boda, dok je Frozinone prekinuo niz od dva poraza i zauzima pretposlednje 19. mesto na tabeli sa 31 bodom.

Sasuolo je pobedio Veronu sa 1:0 golom Lorenca Pelegrinija u 58. minutu i popeo se na šesto mesto na tabeli. Sasuolo sada ima 55 bodova, a Verona je poslednja sa 25.

Empoli i Bolonja odigrali su bez golova.

Lacio i Inter igraju večeras od 20.45.

Juventus pobedio Karpi, slavi titulu

Fudbaleri Juventusa pobedili su danas na svom terenu u Torinu Karpi sa 2:0, u utakmici 36. kola italijanske lige.

Juventus je danas na svom stadionu proslavljao petu uzastopnu šampionsku titulu, a trener Masimilijano Alegri odmorio je nekolicinu prvotimaca, među kojima Klaudija Markizija, Đorjda Kjelinija i Martina Kaseresa.

Crno-beli su u prošlom kolu obezbedili šampionsku titulu, a golove u današnjoj utakmici postigli su Ernanes u 42. minutu i Simone Zaza u 80. minutu.

Dva kola pre kraja šampionata Juventus je sa 28 prvenstvenih pobeda prvi na tabeli sa 88 bodova, a Karpi, koji je prekinuo niz od tri utakmice bez poraza, zauzima 17. mesto sa 35 bodova i nalazi se na dva boda od zone ispadanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.