Labović u Al Rijadu, možda u ABA?

Izvor: B92, 22.Apr.2014, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Labović u Al Rijadu, možda u ABA?

Srpski krilni centar Dragan Labović, novi je član Al Rijada, vodeće ekipe libanskog šampionata.

Labović je u Al Rijad došao posle dvomesečne epizode u turskoj Alijagi, gde je na sedam nastupa zabeležio impresivnu statistiku - 15.7 poena i 6.7 skokova po utakmici.

27-godišnji košarkaš napustio je turski klub zbog neizmirenih obaveza.

Ekipa iz Bejruta završila je ligaški deo libanskog šampionata na prvoj poziciji sa učinkom od 14 pobeda i četiri poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i igraće protiv Šanvija u prvom kolu plej-ofa. Serija počinje u petak kada bi Labović trebalo da debituje u dresu Al Rijada.

Tim 23-strukog prvaka Libana i osvajača azijske Lige šampiona iz 2011. godine vodi slovenački stručnjak Slobodan Subotić, sa kojim je Labović već sarađivao u grčkom Arisu pre četiri godine.

Labović je sezonu počeo u poljskom Košalinu, gde je u proseku beležio 12.1 poen i 4.3 skoka po utakmici. Srpski košarkaš je profesionalnu karijeru započeo u Zdravlju iz Leskovca, a bio je član i FMP-a iz Železnika, Skajlajnersa, Jeniseja, Krasnajih Krilja, Nižnjija iz Novgoroda i pomenutih Arisa, Košalina i Alijage.

Libanski klub je pored Asesofta izrazio želju da sledeće sezone igra u ABA ligi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Labović u Al Rijadu, možda u ABA?

Izvor: B92, 22.Apr.2014

Srpski krilni centar Dragan Labović, novi je član Al Rijada, vodeće ekipe libanskog šampionata...Labović je u Al Rijad došao posle dvomesečne epizode u turskoj Alijagi, gde je na sedam nastupa zabeležio impresivnu statistiku - 15.7 poena i 6.7 skokova po utakmici...27-godišnji košarkaš napustio...

Nastavak na B92...

LABOVIĆ U LIBANU: Srpski košarkaš potpisao ugovor sa Al Rijadom

Izvor: Kurir, 22.Apr.2014

Srpski krilni centar Dragan Labović, novi je član Al Rijada, vodeće ekipe libanskog šampionata...Labović je u Al Rijad došao posle dvomesečne epizode u turskoj Alijagi, gde je na sedam nastupa zabeležio impresivnu statistiku – 15.7 poena i 6.7 skokova po utakmici. 27-godišnji košarkaš napustio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.