LaLiga od avgusta, Klasiko u decembru

Izvor: B92, 21.Jul.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LaLiga od avgusta, "Klasiko" u decembru

Fudbalski savez Španije (RFEF) objavio je raspored utakmica za novu sezonu u LaLigi, a prvi "Klasiko" između Real Madrida i Barselone igraće se u decembru.

Real će na stadionu Santjago Bernabeu Barselonu ugostiti 20. decembra, samo četiri dana po završetku Svetsko klupskog prvenstva u Ujedinjenim Arapskim Emiratima na kom će Madriđani učestvovati.

Drugi "Klasiko" u sezoni igraće se 6. maja 2018. godine, u trenutku kada će se najverovatnije rešavati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pitanje osvajača Primere, a Barselona će tada biti domaćin na stadionu Kamp nou.

Madriđani će u odbranu titule početi na gostovanju protiv Deportiva iz Lakorunje, dok će Barselona ugostiti Betis. Sezona u španskoj Primeri počinje 19. avgusta.

Oba tima sezonu će početi 13, odnosno 16. avgusta kada će se sastati u španskom Super kupu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.