LaLiga: Levante za četiri minuta do boda u Korunji

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2018, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LaLiga: Levante za četiri minuta do boda u Korunji

Fudbaleri Deportiva i Levantea sastali su se na "Riazoru" u okviru 21. kola španske La Lige.

Deportivo je na svom stadionu dočekao ekipu iz Valensije, na kraju nije bilo pobednika, utakmica je okončana rezultatom 2:2 (2:0).

Dobro je počelo po domaćina, Adrijan je na asistenciju Lukasa Pereza doveo Deportivo u vođstvo, igrao se 19. minut.

Ipak, samo 15 minuta kasnije, drugi žuti karton zbog udarca laktom dobija Brohes, te su domaći fudbaleri ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa desetoricom na terenu.

Igrao se 45. minut, kada je Rumun Andone, uprkos brojčanoj inferiornosti povisio prednost Deportiva.

Dugo je taj rezultat bio na snazi, a onda je u samo četiri minuta sve palo u vodu za domaće fudbalere.

Najpre je Ivi poravnao rezultat u 80. minutu na asisteniju Bardija, da bi samo četiri minuta kasnije, istom fudbaleru asistrirao Morales za 2:2.

To je bio i konačan rezultat ovog susreta, Levante je 16. na tabeli sa 19 bodova, Deportivo prvi ispod crte sa dva boda manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Levante za pet minuta od 0:2 do boda

Izvor: B92, 27.Jan.2018

Fudbaleri Depotiva i Levantea remizirali su 2:2 na premijeri 21. kola španske La Lige u La Korunji. Deportivo je vodio 2:0 posle prvog poluvremena, pogocima Adrijana u 19. i Andonea u 45. minutu, ali se ispostafvilo da je isključenje Borgesa zbog udaranja protivnika laktom bio ključni detalj meča.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.