Izvor: HotSport.rs, 15.Jan.2017, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUĐE NEGO IKADA: Neverovatna proslava gola zvezde Napolija (VIDEO)

Napoli je danas savladao Peskaru, a veoma zanimljiv detalj se dogodio prilikom trećeg pogotka.
Ekipa Masima Oda nije sa prevelikim očekivanjima došla u Napoli, Peskaru su načeli Toneli i Hamšik, dok je poslednji pogodak domaćih bio delo Drisa Mertensa.
Belgijanac je hitao ka golu protivničkog tima, fino se snašao okružen nekolicinom Peksarinih defanzivaca i proigrao Alana. Nakon toga se ubacio u šesnaesterac, Brazilac ga je uočio i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vratio mu pas, što je Mertens pretvorio u gol.
Nakon toga je ofanzivni fudbaler otrčao do prve kamere koju je ugledao i poslao vrlo specifičnu poruku. On je prvo dunuo u objektiv, da bi onda nacrtao srce.
What a celebration. pic.twitter.com/AJxQ2THQd4
— Mike Sanz (@mikesanz19) January 15, 2017

The post LUĐE NEGO IKADA: Neverovatna proslava gola zvezde Napolija (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.