Izvor: HotSport.rs, 06.Avg.2017, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDNICA U PODGORICI: Igrač Budućnosti dao gol sa više od pola terena u nadoknadi! (VIDEO)

U prvoj rundi crnogorskog prvenstva desio se spektakularan gol, veliki favorit za gol sezone u Crnoj Gori iako se radi tek o prvom kolu.

Budućnost je bila bolja od Iskre iz Danilovgrada i slavila sa 3:0 u derbiju ovog kola CFL.
Tu utakmicu je obeležio mladi Balša Sekulić koji je postigao pogodak sa više od pola igrališta. Sekulić je bio na delu terena koji Budućnost brani kada se odlučio na udarac i svaladao golmana Iskre koji je uspeo da dotakne >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << loptu, ali ne i da joj promeni pravac tako da ona ne zatrese mrežu.
Darko Nikač je pre Sekulića zatresao mrežu tima iz Danilovgrada, a konačan rezultat postavio je Momčilo Raspopović u petom minutu nadoknade utakmice.

(Izvor: YouTube/Martinko Martinovic)
The post LUDNICA U PODGORICI: Igrač Budućnosti dao gol sa više od pola terena u nadoknadi! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gol sa svoje polovine terena u Podgorici (VIDEO)

Izvor: B92, 06.Avg.2017

Fudbaleri Budućnosti počeli su odbranu titule u Crnoj Gori ubedljivom pobedom nad Iskrom 3:0, ali je meč obeležio jedan spektakularan potez u nadoknadi vremena...Budućnost je imala 1:0 posle regularnih 90 minuta, Iskra je krenula na sve ili ništa, što je iskoristio Balša Sekulić i u jednom kontranapadu...

Nastavak na B92...

Evrogol na stadionu Pod Goricom! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2017

Šampion Crne Gore pobedom je započeo novu sezonu u tamošnjem prvenstvu, a duel sa Iskrom obeležio je evrogol Balše Sekulića sa pola terena...Fudbaleri Budućnosti ugostili su u subotu Iskru iz Danilovgrada u okviru prvog kola crnogorskog šampionata i upisali prva tri boda...Ekipa Dragana Kažića...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.