Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2017, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrač Budućnosti dao go sa više od pola terena

U prvoj rundi crnogorskog prvenstva desio se spektakularan go, veliki favorit za gol ezone u Crnoj Gori iako se radi tek o prvom kolu.

Budućnost je bila bolja od Iskre iz Danilovgrada i slavila sa 3:0 u derbiju ovog kola CFL.

Tu utakmicu je obilježio mladi Balša Sekulić koji je postigao pogodak sa više od pola igrališta. Sekulić je bio na dijelu terena koji Budućnost brani kada se odlučio na udarac i svaladao golmana Iskre koji je uspio da dotakne loptu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ne i da joj promijeni pravac tako da ona ne zatrese mrežu.

Darko Nikač je prije Sekulića zatresao mrežu tima iz Danilovgrada, a konačan rezultat postavio je Momčilo Raspopović u petom minutu nadoknade utakmice.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.