LUDILO U ANTALIJI: Dva penala, AUTOGOL i pet pogodaka! Zvezda PREOKRETOM do druge pobede! Deki TRLJA ruke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO U ANTALIJI: Dva penala, AUTOGOL i pet pogodaka! Zvezda PREOKRETOM do druge pobede! Deki TRLJA ruke!

Crveno-beli upisali drugi trijumf u pripremnom periodu.

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su i drugu pobedu u pripremnom periodu. Posle "prvenca" upisanog na Pafosu protiv Arisa iz Limasola (2:0), šampion Srbije je u Turskoj preokretom savladao Arku iz Gdinje rezultatom 3:2.

Odlično su izabranici Dejana Stankovića otvorili meč u Antaliji i posle početne inicijative, stigli do vođstva u 16. minutu preko Miloša Degeneka.

Štoper crveno-belih je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najprisebniji, posle izvedenog kornera Miloša Vulića, stvorila se gužva u šesnaestercu Poljaka i reprezentativac Australije je sjajno odreagovao za 1:0.

Neverovatnu priliku u 21. minutu promašio je Ben koji je potpuno sam sa 5-6 metara šutirao pored stative, a kazna je stigla posle samo 4 minuta. Arka je uzvratila na isti način. Posle udarca iz ugla, Pavkov je zaboravio na Zbožena koji je pogodio udarcem glavom, donevši izjednačenje 13. ekipi na tabeli Ekstraklase.

Do potpunog preokreta Poljaci su stigli u poslednjim sekundama prvog dela. U 45. minutu Krstović je skrivio penal, Borjan je odbranio šut sa bele tačke, ali je u nastavku akcije Serarens bio dobro postavljen i doveo poljski tim u vođstvo.

U nastavku je Stankovićev tim pojačao ritam. Trener crveno-belih poslao je na teren potpuno drugu postavu, sa Tomaneom i Boaćijem kao najisturenijima u špicu.

I već u 53. minutu probao je Veljko Nikolić snažnim udarcem sa 16 metara da ugrozi gol poljske ekipe, ali je golman Štejnbors neutralisao njegov pokušaj. Nedugo zatim (60.) Simić je odlično centrirao sa leve strane ka Vukanoviću, čiji je udarac otišao preko gola.

Samo dva minuta kasnije, Zvezda je izjednačila na 2:2. Ponovo se posle kornera stvorila gužva u petercu, a loptu u sopstvenu mrežu prosledio je nespretni Vejinović, koga je "bubamara" pogodila u leđa i završila iza golmana poljske ekipe.

Vukanović spreman da zatrese mrežu!😎

(3:2)

🔴⚪️#fkcz #czvark pic.twitter.com/KZz3lDO7JA

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) January 26, 2020

U 73. minutu dosuđen je penal za srpskog šampiona. Posle prodora Gavrića, lopta je stigla do Tomanea, kojeg je Štejnbors oborio u kaznenom prostoru, a sudija opravdano pokazao na "belu tačku". Boaći je izveo jedanaesterac, golman Arke je odbranio, međutim lopta se odbila do Vukanovića koji je iz blizine bio nepogrešiv za novi preokret i trijumf crveno-belih od 3:2.

CRVENA ZVEZDA - ARKA 3:2 (1:2)

STRELCI: Degenek 15. Vejinović autogol 62. Vukanović 74. - Zbožen 25. Serarens 45.

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Degenek, Milunović, Rodić, Vulić, Ivanić, Ben, Garsija, Krstović, Pavkov. Drugo poluvreme: Vasiljević, Gobeljić, Babić, Pankov, Petrović, Nikolić, Simić, Vukanović, Gavrić, Tomane, Boaći.

Arka Gdanjsk: Štejnbors - Zbožienj, Magoma, Marić, Marčinjak - Deja - Jankovski, Nalepa, Vejinović, Mlinski - Serarens.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda fudbalerka iz Venecuele Sonja O'Nil.

You got a sick vibe,I wanted more than one✨ . . . . #instagood #picoftheday #photooftheday #women #love #athlete

Објава коју дели Sonia María (@soniaoneill_) дана 2. Јан 2020. у 11:33 PST

Just imagine there’s a beach behind me 🏝 . . . #builtnotbought #naturalbodies #lifestyle #fitness #fitnessgirl #instagood #picoftheday #love #athlete

Објава коју дели Sonia María (@soniaoneill_) дана 29. Дец 2019. у 5:19 PST

Thanks to the lighting for being my filter yet making my hair look weird . . Gracias a la luz por ser mi filtro.. y por hacer que mi cabello se vea raro 🙃 . . . #instagood #photooftheday #picoftheday #love #photo

Објава коју дели Sonia María (@soniaoneill_) дана 19. Нов 2019. у 12:24 PST

Објава коју дели Sonia María (@soniaoneill_) дана 9. Јун 2019. у 6:37 PDT

Објава коју дели Sonia María (@soniaoneill_) дана 12. Дец 2017. у 9:09 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.