LUDILO: Trener crveno-belih dobio OTKAZ posle pobede u Ligi Evrope! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2017, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO: Trener crveno-belih dobio OTKAZ posle pobede u Ligi Evrope! (FOTO)

Šok i neverica.

Sezona nije čestito ni počela, a Vojvodina je stigla da smeni trenera. Novosađani su pobedili Ružomberok 2:1 na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, a šef tručnog štaba Radoslav Batak je nakoliko sati kasnije dobio otkaz.

KVALIFIKACIJE LE: Voša pobedila, ali primila gol u završnici (VIDEO)

Prema pisanju "Dnevnika" nakon utakmice je došlo do razgovora između predsednika kluba, Dušana Mijića, predsednika Nadzornog odbora, Dragoslava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vukovica i 39-godišnjeg trenera.

- Iako je prvobitna vest glasila da je Batak podneo ostavku, sada već bivši šef stručnog štaba Novosadana obratio se redakciji "Dnevnika", rekavši da nije podneo ostavku, već da mu je predsednik NO Dragoslav Vuković rekao da ga je razočarao i da više ne mora da dolazi na posao - piše novosadski list.

Takođe, kako prenosi Dnevnik Batak je napomenuo da on ostavku u ovoj situaciji ne bi podneo zbog svojih igrača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Vojvodine dobio otkaz!

Izvor: OkRadio.rs, 30.Jun.2017

Potpuno neočekivano, nakon prvog ovosezonskog meča fudbalera Vojvodine i pobede nad Ružomberokom u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, trener crveno-belih Radoslav Batak dobio je otkaz. On je nakon utakmice održao konferenciju za novinare, gde je posle ocene toka meča istakao da će njegov tim...

Nastavak na OkRadio.rs...

KAZNA ZA KAŠNJENJE: Evo kako su fudbaleri Partizana DOČEKALI Leonarda na PRVOM treningu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2017

Brazilac je stigao u Sloveniju...Dočekali su Miroslav Đukić, njegovi saradnici i saigrači da u sredu uveče konačno vide Leonarda de Souzu u hotelu "Vivat", a u četvrtak u prepodnevnim časovima im se prvi put posle dužeg vremena "predstavio" i na treningu...LUDILO: Trener crveno-belih dobio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.