LUDILO NA KRAJU SVADBE: Mladi svirali na uvce - Nikola se odmah popeo na stolicu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 13:21

LUDILO NA KRAJU SVADBE: Mladi svirali na uvce - Nikola se odmah popeo na stolicu (FOTO)

Srećni mladenci.

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić juče je stao na ”ludi kamen”, a i pored diskrecije zahtevane od svih gostiju ipak su se u javnosti pojavile fotografije sa svadbenog veselja u Somboru. Nikola Jokić juče je u svom Somboru rekao ”da” zajedničkom životu svojom dugogodišnjom partnerkom Natalijom

Iako je odavno van domašaja srpskih medija iz (ne)poznatih razloga, a sa tim u vezi bilo je zabranjeno ”šerovanje” slika sa proslave, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekolicina ih je ipak procurila.

Prvi ples novopеčenog mladoženje i supruge mu...#Nikola #Jokić #First #Dance #Wedding #NBA #Nuggets https://t.co/BFlIzZ2Fmn pic.twitter.com/pxuA5KBo5h

— Marko Ljubomirović (@LjubomirovicM) October 24, 2020

Tako smo mogli da vidimo detalj sa prvog plesa mladenaca na početku, ali i Nikolu na stolici kako igra i peva, dok mladi harmonikaš svira na uvce u centru podijuma, verovatno pri samom kraju veselja.

Novopečenom mladoženji želimo da pored venčanog, na ruku do kraja karijere stavi i šampionski prsten NBA lige.

Partizan je izgubio kod kuće od Budućnosti i zato večeras (18.45) ima imperativ pobede protiv Cedevite Olimpije, još jednog kandidata za vrh ABA lige. Kvota na pobedu Partizana je 1,45, a na trijumf slovenačkog tima 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Cedevita.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.