LUDI TIKET, utorak: Za lep dobitak nekima je dovoljno samo 45 minuta!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Okt.2014, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, utorak: Za lep dobitak nekima je dovoljno samo 45 minuta!

Ovog kladioca nije preterano zanimalo kako će početi utakmice na koje je tipovao, već samo šta će biti u drugom poluvremenu

Nije Kovin toliko veliko mesto, pa je vrlo verovatno da je kreator jučerašnjeg gubitnog tiketa, na kojem mu je jedan gol nedostajao za pola miliona dinara, sastavio i ovaj, dobitni. Istina, tikete nije uplatio uz karticu MOZZART kluba, pa ne možemo da tvrdimo da je u pitanju isti čovek, ali sve govori u prilog tome da jeste.

Pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kada se uporede parovi i igre koje je koristio. Kao i na gubitnom tiketu, i ovde je izbegao kvalifikacije za EURO 2016, odlučio se za parove mlađih nacionalnih selekcija i isključivo se kladio na to šta će se dogoditi u drugom poluvremenu ovih mečeva.

I ovde je pogodio - sve!

Na tri meča tipovao je da će gost dati barem jedan gol u drugom delu (igra 2tm2 2+), a na dva ishod nastavka igre. Sve je manje-više došlo bez problema, pa je na uplatu od 1.150 dinara ovaj Kovinac, zahvaljujući kvoti 153,59 zaradio 176.626 dinara!

A da je imao karticu MOZZART kluba kladio bi se sedam dana na račun MOZZARTA u okviru benefita "dobitak plus"...

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.