LUDI TIKET (-), utorak, 486.692: Senegalac Gora nekome u Kaluđerici je noćna mora

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), utorak, 486.692: Senegalac Gora nekome u Kaluđerici je noćna mora

(Tiket možete pogledati i OVDE)

Sreća pa susret AEL-a i Etnikos Anhasa nije bio poslednji na tiketu koji je na uplatnom mestu Kaluđerica 2 ostavljen pored 400 dinara, a sve sa ciljem da pogodi kvotu 1.216,73 i kreatoru tipova zaradi bezmalo 486.692 dinara. Sreća, jer bi u tom slučaju pad boleo mnogo više. Ovako, služiće kao osnov za one toliko voljene priče: "Da vidiš šta me je juče prodalo…"

U ovom slučaju zaista ne sasvim uobičajena situacija. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Junak naše priče je pikirao 16 parova, tipovi više nego razumni, ni ziceri, ni previše nerealno… Na šestom stepeniku sve je otišlo dođavola. AEL je uspeo da postigne dva gola, ali ne i da savlada Anhas, pošto je Senegalac Gora Tal u 89. minutu postigao gol za konačnih 2:2… U 89. minutu…

Kaluđerica će tako morati da sačeka na veselje, ali naš kladilac barem donekle utehu može da pronađe u MOZZART benefitu Naplati promašaj, koji će mu doneti 4.000 dinara što je jednako proizvodu njegove uplaćene sume sa brojem 10. Sa brojem 10 jer je proizvod pogođenih kvota na tiketu prevazilazio granicu 499.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.